يعرض 1 - 3 نتائج من 3 نتيجة بحث عن '"Keş cheese; microbiological changes; physico-chemical parameters; ripening; traditional cheeses"', وقت الاستعلام: 0.74s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2
    مورد إلكتروني

    عناروين إضافية: Mikrobiološke promjene tijekom zrenja Keş sira

    المصدر: Journal of Central European Agriculture; ISSN 1332-9049 (Online); Volume 19; Issue 1

    URL: https://hrcak.srce.hr/196063
    https://hrcak.srce.hr/file/289026
    info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.5513/JCEA01/19.1.2024

  3. 3
    مورد إلكتروني

    عناروين إضافية: Mikrobiološke promjene tijekom zrenja Keş sira

    المصدر: Journal of Central European Agriculture; ISSN 1332-9049 (Online); Volume 19; Issue 1

    URL: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.5513/JCEA01/19.1.2024