-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohamed F. Y. Hassan, Khaled H. Salman, Khaled G. Zaki, Noha A. Hassan, Hanadi Saleh S. Alahaideb, Abd-Ellah A. Abd-Alla
المصدر: Dairy, Vol 5, Iss 1, Pp 118-133 (2024)
مصطلحات موضوعية: ice cream, untraditional sweeteners, non-refined sugar substitute, natural colorant, antioxidant, food supply, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Khaled H. Salman, Taha Mehany, Khaled G. Zaki, Mohammed K.W. Al-Doury
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100776- (2024)
مصطلحات موضوعية: Natural colorant, Probiotic yogurt, Color stability, Beet juice, Antioxidants, Functional food, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Khaled H. Salman, Fatma Abo Zakaib Ali, Ruwaida Elhanbaly
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-17 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Khaled H. Salman, Fatma Abo Zakaib Ali, Ruwaida Elhanbaly
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-2 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
5
المصدر: Suez Canal University Journal of Food Sciences. 7:43-54
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_compound, Antioxidant, chemistry, Moisture, medicine.medical_treatment, medicine, Titratable acid, Biological value, Food science, Antimicrobial, Yeast, Lactic acid, Coliform bacteria
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::826964d135434b3b6d4d1e22bd2cea44
https://doi.org/10.21608/scuj.2020.130639 -
6
المؤلفون: Khaled H. Salman, Fatma Abo Zakaib Ali, Ruwaida Elhanbaly
المصدر: Scientific reports. 12(1)
-
7
المؤلفون: Khaled H. Salman, Mohamed A. El Hamd, Ahmed A. H. Abdellatif, Ali M. Abd-El-Rahim, Mahmoud El-Maghrabey, Hesham M. Tawfeek
المصدر: Microchemical Journal. 152:104321
مصطلحات موضوعية: Detection limit, food.ingredient, Chromatography, Chemistry, 010401 analytical chemistry, Dispersity, 02 engineering and technology, 021001 nanoscience & nanotechnology, 01 natural sciences, Homogenization (chemistry), High-performance liquid chromatography, 0104 chemical sciences, Analytical Chemistry, food, Dynamic light scattering, Drug delivery, Skimmed milk, Globules of fat, 0210 nano-technology, Spectroscopy