-
1دورية أكاديميةEffects of gender and slaughter age on physicochemical and quality traits of Korean Hanwoo striploin
المؤلفون: Md. Altaf Hossain, Shine Htet Aung, Ji-Young Park, Seon-Ho Kim, Sang-Suk Lee, Ki-Chang Nam
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 66, Iss 3, Pp 614-629 (2024)
مصطلحات موضوعية: Hanwoo, Gender, Slaughter age, Quality traits, Striploin, Fatty acid, Metabolites, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Minwoo Choi, Dongheon Lee, Hyun Jung Lee, Ki-Chang Nam, Sung-Sil Moon, Jong Hyun Jung, Cheorun Jo
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 66, Iss 2, Pp 412-424 (2024)
مصطلحات موضوعية: Animal welfare, Lairage, Pork, Meat quality, Storage stability, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yousung Jung, Soomin Oh, Dongwook Kim, Sangrok Lee, Hee-Jeong Lee, Dong-Jin Shin, Hyo-Jun Choo, Cheorun Jo, Ki-Chang Nam, Jun-Heon Lee, Aera Jang
المصدر: Poultry Science, Vol 103, Iss 5, Pp 103583- (2024)
مصطلحات موضوعية: Woorimatdag, marinade, deep-frying, lipid oxidation, volatile organic compound, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Minjun Kim, Jean P. Munyaneza, Eunjin Cho, Aera Jang, Cheorun Jo, Ki-Chang Nam, Hyo Jun Choo, Jun Heon Lee
المصدر: Poultry Science, Vol 103, Iss 5, Pp 103590- (2024)
مصطلحات موضوعية: Korean native chicken, meat flavor, genome-wide association study, candidate gene, histidine-containing dipeptide, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Dong-Jin Shin, Yousung Jung, Dongwook Kim, Cheorun Jo, Ki-Chang Nam, Jun-Heon Lee, Hyo-Joon Choo, Aera Jang
المصدر: Poultry Science, Vol 103, Iss 3, Pp 103462- (2024)
مصطلحات موضوعية: Korean native chicken, flavor compound, taste-related compound, volatile organic compound, Woorimatdag, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Cheorun Jo, Dongheon Lee, Doo Yeon Jung, Hyun Jung Lee, Ji Won Kim, Jong Hyun Jung, Ki-Chang Nam, Sung-Sil Moon
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 7, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: stress, metabolomics, meat quality, nuclear magnetic resonance, lairage, pork loin, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Minjun Kim, Jean Pierre Munyaneza, Eunjin Cho, Aera Jang, Cheorun Jo, Ki-Chang Nam, Hyo Jun Choo, Jun Heon Lee
المصدر: Animals, Vol 13, Iss 18, p 2966 (2023)
مصطلحات موضوعية: Korean native chicken, meat flavor, nucleotide-related compounds, genome-wide association study, candidate gene, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahabbat Ali, Ki-Chang Nam
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 5, Pp 1169-1181 (2021)
مصطلحات موضوعية: hanwoo steer, dry-aging, physicochemical properties, oxidative stability, gluteus medius, infraspinatus, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahabbat Ali, Ji-Young Park, Seong-Yun Lee, Young-Sun Choi, Ki-Chang Nam
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 1, Pp 149-159 (2021)
مصطلحات موضوعية: korean native black goat, goat muscles, wet-aging, chevon quality, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee-Jin Kim, Hye-Jin Kim, JinJoo Jeon, Ki-Chang Nam, Kwan-Seob Shim, Jong-Hyun Jung, Kyong Su Kim, Yangil Choi, Sang-Ho Kim, Aera Jang
المصدر: Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1788-1796 (2020)
مصطلحات موضوعية: chicken, breast meat, animal welfare, meat quality, anserine, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource