-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingxin XU, Jingyao CHANG, KONG Baohua, Xiufang XIA, Qian LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 9, Pp 23-30 (2022)
مصطلحات موضوعية: starch-meat sausages, water addition, quality characteristics, dsg, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuan, Dongxue, Liang, Xue, Kong, Baohua, Xia, Xiufang, Cao, Chuanai, Zhang, Hongwei, Liu, Qian, Li, Xin
المصدر: In Meat Science July 2024 213
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng, Yangyang, Liang, Xue, Zhao, Zihan, Kong, Baohua, Xia, Xiufang, Cao, Chuanai, Zhang, Hongwei, Liu, Qian, Sun, Fangda
المصدر: In Food Hydrocolloids July 2024 152
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Jiawang, Liu, Xin, Liu, Jiaqi, Sui, Yumeng, Yu, Weihua, Kong, Baohua, Chen, Qian
المصدر: In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fan, Xu, Yin, Lingyu, Zhu, Jiamin, Sun, Pengyuan, Zhu, Yingao, Chen, Qian, Kong, Baohua, Liu, Qian, Wang, Hui
المصدر: In Food Packaging and Shelf Life June 2024 43
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Badar, Iftikhar Hussain, Wang, Ziyi, Zhou, Yafei, Guo, Xiang, Jaspal, Muhammad Hayat, Kong, Baohua, Liu, Haotian
المصدر: In Meat Science June 2024 212
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhao, Siqi, Li, Yuexin, Liu, Qian, Xia, Xiufang, Chen, Qian, Liu, Haotian, Kong, Baohua
المصدر: In Food Hydrocolloids June 2024 151
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hussain Badar, Iftikhar, Wang, Ziyi, Chen, Qian, Liu, Qian, Ma, Jing, Liu, Haotian, Kong, Baohua
المصدر: In Food Chemistry 1 June 2024 442
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhu, Zhaozhang, Meng, Lingna, Gao, Zhennan, Liu, Rongxu, Guo, Xiang, Wang, Hao, Kong, Baohua
المصدر: In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 268 Part 2
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Xiang-ao, Sui, Yumeng, Lu, Jiasheng, Ren, Jing, Kong, Baohua, Li, Yongjie, Chen, Qian, Yang, Weiwei
المصدر: In LWT 1 May 2024 199