-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 321-330 (2024)
مصطلحات موضوعية: raw meat, freezing, frozen storage, quality, cryoprotectants, assisted freezing techniques, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 293-302 (2024)
مصطلحات موضوعية: transglutaminase, myofibrillar protein, gel, degree of cross-linking, molecular mechanism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 285-293 (2024)
مصطلحات موضوعية: hydrocolloid, myofibrillar protein, heat-induced gel, regulatory effects, intermolecular interaction, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 293-313 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat products, nitrite, zinc protoporphyrin, chromogenic, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 322-340 (2023)
مصطلحات موضوعية: probiotics, cholesterol-lowering, mechanism, evaluation strategies, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuan, Dongxue, Liang, Xue, Kong, Baohua, Xia, Xiufang, Cao, Chuanai, Zhang, Hongwei, Liu, Qian, Li, Xin
المصدر: In Meat Science July 2024 213
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng, Yangyang, Liang, Xue, Zhao, Zihan, Kong, Baohua, Xia, Xiufang, Cao, Chuanai, Zhang, Hongwei, Liu, Qian, Sun, Fangda
المصدر: In Food Hydrocolloids July 2024 152
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Jiawang, Liu, Xin, Liu, Jiaqi, Sui, Yumeng, Yu, Weihua, Kong, Baohua, Chen, Qian
المصدر: In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Fan, Xu, Yin, Lingyu, Zhu, Jiamin, Sun, Pengyuan, Zhu, Yingao, Chen, Qian, Kong, Baohua, Liu, Qian, Wang, Hui
المصدر: In Food Packaging and Shelf Life June 2024 43
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Badar, Iftikhar Hussain, Wang, Ziyi, Zhou, Yafei, Guo, Xiang, Jaspal, Muhammad Hayat, Kong, Baohua, Liu, Haotian
المصدر: In Meat Science June 2024 212