-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Kukanja Marko, Planinc Saša
المصدر: Spatium, Vol 2023, Iss 49, Pp 75-86 (2023)
مصطلحات موضوعية: accessibility, barriers, restaurant industry, guests with disabilities (gwd), slovenia, Architecture, NA1-9428
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Planinc Tanja, Kukanja Marko, Žnidaršič Anja
المصدر: Organizacija, Vol 55, Iss 2, Pp 160-177 (2022)
مصطلحات موضوعية: smes, restaurant industry, slovenia, efficiency, environmental and entrepreneurial characteristics, requisite assets, Business, HF5001-6182
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1581-1832
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kukanja Marko, Planinc Tanja, Sikošek Marijana
المصدر: Organizacija, Vol 53, Iss 4, Pp 346-361 (2020)
مصطلحات موضوعية: covid-19, crisis management, slovenia, smes, tourism, Business, HF5001-6182
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Kukanja Marko, Planinc Tanja
المصدر: Organizacija, Vol 51, Iss 4, Pp 239-253 (2018)
مصطلحات موضوعية: DEA, efficiency measurement, restaurant industry, Slovenia, Business, HF5001-6182
وصف الملف: electronic resource
-
5كتاب
المؤلفون: Kukanja, Marko, author, Peštek, Almir, author
المصدر: Gastronomy for Tourism Development
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: VUJAČIĆ, Vesna, FILIPOVIĆ, Jelena, FILIPOVIĆ, Vladimir, VUJAČIĆ, Duško, KUKANJAFILIPOVIĆ, Marko, KUKANJA, Marko
المصدر: Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv; 2024, Vol. 70 Issue 1, p105-114, 10p
مصطلحات موضوعية: INULIN, MEDICAL tourism, BREAD, BREAD quality, FOOD industry, SPORTS nutrition, SMELL, BUCKWHEAT
مصطلحات جغرافية: MONTENEGRO
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Ali boljša fizična dostopnost vodi k večjim prihodkom od prodaje? Primer slovenskih restavracijMSP. (Slovenian)
المؤلفون: Kukanja, Marko, Planinc, Saša
المصدر: Academica Turistica; Dec2023, Vol. 16 Issue 3, p257-275, 19p
مصطلحات موضوعية: BUSINESS revenue, SALES prospecting, SMALL business, RESTAURANTS, SUSTAINABLE tourism, RESTAURATEURS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Kukanja, Marko, Planinc, Tanja, Žnidaršič, Anja
المصدر: Tourism (13327461); 2023, Vol. 71 Issue 2, p270-284, 15p
-
9دورية أكاديمية
Alternate Title: Primerjava 7p med pričakovanji kakovosti menedžerjev restavracij in strank po pandemiji covida-19. (Slovenian)
المؤلفون: Kukanja, Marko
المصدر: Academica Turistica; Aug2022, Vol. 15 Issue 2, p249-264, 16p
مصطلحات موضوعية: RESTAURATEURS, COVID-19 pandemic, CONSUMERS, EXPLORATORY factor analysis, EXPECTATION (Psychology), FOOD quality
مصطلحات جغرافية: SLOVENIA
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Kukanja Marko, Planinc Tanja
المصدر: Sciendo, South East European Journal of Economics and Business. 14(2):67-81