-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 264-274 (2024)
مصطلحات موضوعية: rana nigromaculata, freezing methods, liquid nitrogen freezing, myo?brillar proteins, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: ZENG Luyao, LAO Mengtian, WANG Haibin, WANG Qi, PENG Lijuan, LU Hongyan, HUANG Jinrong
المصدر: Science & Technology of Food Industry; Aug2024, Vol. 45 Issue 16, p328-339, 12p
مصطلحات موضوعية: LARGEMOUTH bass, REFRIGERATED storage, CARBONYL group, SENSORY evaluation, TREHALOSE
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 52-60 (2024)
مصطلحات موضوعية: crayfish, salt, marination, processing stages, quality, volatile flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource