-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Fan TONG, Jiaqi HUANG, Shixin HUANG, Ling WANG, Xiaofeng CHEN, Xudong WU, Peng WU, Xu TANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 118-125 (2024)
مصطلحات موضوعية: selenium-enriched yeast, marine source, process optimization, lachancea fermentati, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Eva Navascués, Silvia Brezina, Antonio Santos, Fernando Calderón, Wendu Tesfaye, Domingo Marquina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101214- (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, l-lactic acid, Organic acids, Aroma compounds, Wine, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Pablo Villarreal, Samuel O'Donnell, Nicolas Agier, Felipe Muñoz-Guzman, Jose Benavides-Parra, Kami Urbina, Tomas A. Peña, Mark Solomon, Roberto F. Nespolo, Gilles Fischer, Cristian Varela, Francisco A. Cubillos
المصدر: mSystems, Vol 9, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: structural variation, chromosomal rearrangements, adaptation, domestication, Lachancea cidri, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2379-5077
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Aikaterini Tzamourani, Spiros Paramithiotis, Marion Favier, Joana Coulon, Virginie Moine, Ioannis Paraskevopoulos, Maria Dimopoulou
المصدر: Microorganisms, Vol 12, Iss 4, p 786 (2024)
مصطلحات موضوعية: climate change, Assyrtiko wines, microbial interactions, Lachancea thermotolerans, perception interactions, acid composition, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaofen Fu, Liyun Guo, Yumeng Li, Xinyu Chen, Yumei Song, Shizhong Li
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 4, p 180 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, Saccharomyces cerevisiae, double-yeast mixed-culture fermentation, lactic acid, transcriptomics, yeast interaction, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Domingo Marquina, Silvia Brezina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 987 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, chitosan, L-lactic acid, organic acids, aroma compounds, wine, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hasan Tangüler, Mehmet Yetisen, Ayse Geylan Sanyol, Ayse Ezgi Tuncel, Turkan Turkmaya, Vecihe Bal, Hüseyin Erten
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 11, Iss 2, Pp 239-245 (2023)
مصطلحات موضوعية: lachancea thermotolerans, saccharomyces cerevisiae, indigenous yeast, co-inoculation, wine, cv. emir, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 3, Pp 323-331 (2023)
مصطلحات موضوعية: non-saccharomyces, lachancea thermotolerans, wine, lactic acid, acidification, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: non-Saccharomyces yeasts, Lachancea thermotolerans, Hanseniaspora spp., Metschnikowia pulcherrima, pH control, alcohol reduction, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Boqin Zhang, Juan Hu, Chifang Cheng, Yinhu Xu, Changqing Duan, Guoliang Yan
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100258- (2023)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, Color parameters, Aroma compounds, Phenolic compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource