-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Seong, Hyunbin, Han, Seung Hee, Kim, Geonhee, Han, Nam SooAff1, IDs1006802401622z_cor4
المصدر: Food Science and Biotechnology. :1-9
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Cai, GuolinAff1, Aff2, Aff3, IDs4339302400255x_cor1, Cao, YazhuoAff1, Aff2, Xiao, JianAff1, Aff2, Aff4, Sheng, Guangcun, Lu, JianAff1, IDs4339302400255x_cor5
المصدر: Systems Microbiology and Biomanufacturing. 4(3):1018-1027
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Foko Kouam, Edith Marius, Tchamani Piame, Laverdure, Kouteu, Sosthene Serrano, Temgoua, Jules-Bocamdé, Zambou Ngoufack, FrançoisAff1, Aff2, Kaktcham, Pierre MarieAff2, IDs43393024002511_cor6
المصدر: Systems Microbiology and Biomanufacturing. 4(3):869-881
-
4دورية أكاديميةProbiotic-Reduced Inflammaging in Older Adults: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial
المؤلفون: Lazou-Ahrén, Irini, Björklund, Malin, Molin, Göran, Xu, Jie, Önning, Gunilla, Elmståhl, Sölve, Jeppsson, BengtAff5, IDs12602024103107_cor7
المصدر: Probiotics and Antimicrobial Proteins. :1-11
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, Min-Gyu, Kang, Min Joo, Cha, Soyoung, Kim, Tae-Rahk, Park, Young-SeoAff1, IDs10068024015824_cor5
المصدر: Food Science and Biotechnology. :1-10
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hoang, Binh QuangAff1, IDs13197024059500_cor1, Nguyen, Hien Thu, Duong, Diep Ngoc Thi
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 61(6):1180-1187
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, Se-Won, Lim, Jeong-Muk, Jang, Tae-Hu, Park, Jung-Hee, Seralathan, Kamala-Kannan, Oh, Byung-TaekAff1, IDs10123023004252_cor6
المصدر: International Microbiology: Official Journal of the Spanish Society for Microbiology. 27(3):707-718
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Aljohani, Amal, Rashwan, Noha, Vasani, Shruti, Alkhawashki, AhmedAff1, Aff4, Wu, Tong Tong, Lu, Xingyi, Castillo, Daniel A., Xiao, JinAff1, IDs12602024102873_cor8
المصدر: Probiotics and Antimicrobial Proteins. :1-20
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Requena, TeresaAff1, IDs1260202410280w_cor1, Martínez-Cuesta, M. Carmen, Aznar, Rosa, Mohedano, M. Luz, López, Paloma, Ruas-Madiedo, Patricia
المصدر: Probiotics and Antimicrobial Proteins. :1-12
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Lan, Ziya, Huang, Huiling, Liu, Chenyang, Li, Jincai, Li, XuelingAff1, IDs10068023014338_cor5
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(6):1413-1423