-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingzan Zhang, Yun Yang, Hongwen Zhang, Cuiqin Li, Laping He, Li Deng
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 3, Pp 2081-2092 (2024)
مصطلحات موضوعية: Chinese cooking, superheat value, thermal accumulation, unsteady heat transfer, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lidan Dong, Yun Yang, Yongcai Zhao, Zhengyu Liu, Cuiqin Li, Laping He, Lihua Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101332- (2024)
مصطلحات موضوعية: Coix seed, Germination, Uniform design, γ-Aminobutyric acid, Flavor change, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yue Tian, Shasha Zheng, Laping He, Cuiqin Li, Shunbin Qiao, Han Tao, Xiao Wang, Xuefeng Zeng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100969- (2023)
مصطلحات موضوعية: Trametes versicolor, Rosa roxburghii tratt and coix seed yogurt, vitamin C, γ-aminobutyric acid, Polysaccharides, Plackett–Burman design, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengqi Liu, Xueyi Tian, Laping He, Cuiqin Li, Han Tao, Xiao Wang, Shunbin Qiao, Xuefeng Zeng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101041- (2023)
مصطلحات موضوعية: T. versicolor, L. plantarum, γ- aminobutyric acid, Polysaccharide, Vitamin C, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jialin Wu, Guangqun Lan, Na He, Laping He, Cuiqin Li, Xiao Wang, Xuefeng Zeng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100896- (2023)
مصطلحات موضوعية: Screening, Bacillus amyloliquefaciens GUTU06, Reverse micelle extraction, Fibrinolytic enzyme, Purification, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Laping He, Xuwei Chen, Zhengzhen Wang, Yun Han, Tiantao Su, Guoliang Dai, Enxiang Zhang, Zhao Long
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Dai, Lei Wang, Xingyi Chen, Angxin Song, Laping He, Lingyuan Wang, Diandian Huang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 17, p 3289 (2023)
مصطلحات موضوعية: Lentinula edodes Sing, polysaccharide, emulsifying properties, antioxidant properties, hypoglycemic activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 11, Pp 5899-5913 (2021)
مصطلحات موضوعية: microbiological, organic acids, sensory, suan rou, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المصدر: ACS Omega, Vol 6, Iss 5, Pp 3675-3680 (2021)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhengbin Yang, Yuedan Hu, Jiangli Wu, Jingui Liu, Furong Zhang, Hongya Ao, Yong Zhu, Laping He, Wei Zhang, Xuefeng Zeng
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: yellow slurry water, polysaccharides, Auricularia polytricha, structure, antioxidant activity, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource