-
1مؤتمر
المؤلفون: Voronets, A.I., Voropaev, V.S., Donodin, A.I., Dvoyrin, V.V., Tarabrin, M.K., Lazarev, V.A.
المصدر: 2022 International Conference Laser Optics (ICLO) Laser Optics (ICLO), 2022 International Conference. :1-1 Jun, 2022
Relation: 2022 International Conference Laser Optics (ICLO)
-
2مؤتمر
المؤلفون: Voropaev, V.S., Donodin, A.I., Voronets, A.I., Lazarev, V.A., Tarabrin, M.K., Karasik, V.E., Krylov, A.A.
المصدر: 2018 International Conference Laser Optics (ICLO) Laser Optics (ICLO), 2018 International Conference. :18-18 Jun, 2018
Relation: 2018 International Conference Laser Optics (ICLO)
-
3مؤتمر
المؤلفون: Andreyev, Yu.V., Dmitriev, A.S., Lazarev, V.A., Ryzhov, A.I.
المصدر: 2013 23rd International Crimean Conference "Microwave & Telecommunication Technology" Microwave and Telecommunication Technology (CriMiCo), 2013 23rd International Crimean Conference. :250-251 Sep, 2013
Relation: 2013 23rd International Crimean Conference "Microwave & Telecommunication Technology" (CriMiCo)
-
4مؤتمر
المؤلفون: Tarabrin, M.K., Frolov, M.P., Gubin, M.A., Kireev, A.N., Korostelin, Yu.V., Kozlovsky, V.I., Lazarev, V.A., Pniov, A.B., Podmar'kov, Yu.P., Shelestov, D.A., Shelkovnikov, A.S., Tyurikov, D.A.
المصدر: 2014 International Conference Laser Optics Laser Optics, 2014 International Conference. :1-1 Jun, 2014
Relation: 2014 International Conference Laser Optics
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tikhonov S.L., Tikhonova N.V., Samokhvalova E.V., Poznyakovskiy V.M., Volkov A.Yu., Aleksandrov A.V., Terent`ev A.E., Lazarev V.A.
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 2, Pp 121-127 (2016)
مصطلحات موضوعية: processing under high pressure, meat raw materials, meat products, technical regulations, hydrostat, antioxidants, indicators of quality and safety, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: Tikhonov, S.L., Brashko, I.S., Tikhonova, N.V., Tikhonova, M.S., Lazarev, V.A.
مصطلحات موضوعية: collagenase, коллагеназа, enzymes, пищевая биотехнология, технология производства, ферментный препарат, production technology, enzyme preparation, ферменты, food biotechnology, УДК 615.35
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::587a5ceb6846c2aee16c176689b68c60
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45884 -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10
المؤلفون: Pischikov, G.B., Shikhalev, S.V., Lazarev, V.A.
مصطلحات موضوعية: биохимический процесс, функциональная зависимость, эффективность, УДК 66.011, hydrodynamics of the flow, микроорганизмы, гидродинамика потока, age, УДК 663.11, efficiency, аппараты, время пребывания, functional dependency, возраст, microorganisms, time of stay, devices, biochemical process
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::1a3de54c747a43592c4268c4568520f1
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31226