-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Leite, Lia Vasconcelos, Sandra Rodrigues, Etelvina Pereira, Rubén Domínguez-Valencia, José Manuel Lorenzo, Alfredo Teixeira
المصدر: Animals, Vol 14, Iss 11, p 1697 (2024)
مصطلحات موضوعية: native breed, Bísaro, olive cake, muscles, curing process, nitrite-free, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lia Vasconcelos, Luís G. Dias, Ana Leite, Etelvina Pereira, Severiano Silva, Iasmin Ferreira, Javier Mateo, Sandra Rodrigues, Alfredo Teixeira
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 10, p 1581 (2024)
مصطلحات موضوعية: Serrana breed, Preta de Montesinho breed, kids’ goat, SVMR linear, prediction models, meat quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Immaculada Argemí-Armengol, Javier Álvarez-Rodríguez, Marc Tor, Laura Salada, Ana Leite, Lia Vasconcelos, Alfredo Teixeira, Sandra Sofia Quinteiro Rodrigues
المصدر: Animals, Vol 14, Iss 5, p 739 (2024)
مصطلحات موضوعية: castration, immunocastration, diet, skatole, pork dry-cured loins, sensory evaluation, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lia Vasconcelos, Luís G. Dias, Ana Leite, Iasmin Ferreira, Etelvina Pereira, Evandro Bona, Javier Mateo, Sandra Rodrigues, Alfredo Teixeira
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4335 (2023)
مصطلحات موضوعية: consumers, meat products, Bísaro breed, food quality assessment, NIR analysis, non-linear SVR models, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Sandra S. Q. Rodrigues, Lia Vasconcelos, Ana Leite, Iasmin Ferreira, Etelvina Pereira, Alfredo Teixeira
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 15, p 2962 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat products, lipids, salts, nitrites, new technology, new processes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Leite, Lia Vasconcelos, Iasmin Ferreira, Rubén Domínguez, Mirian Pateiro, Sandra Rodrigues, Etelvina Pereira, Paulo C. B. Campagnol, José Angel Pérez-Alvarez, José M. Lorenzo, Alfredo Teixeira
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 13, p 2499 (2023)
مصطلحات موضوعية: Bísaro breed, dry-cured products, olive cake, volatile compounds, sensory, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Leite, Lia Vasconcelos, Iasmin Ferreira, Rubén Domínguez, Etelvina Pereira, Sandra Rodrigues, José M. Lorenzo, Alfredo Teixeira
المصدر: Applied Sciences, Vol 13, Iss 3, p 1439 (2023)
مصطلحات موضوعية: Bísaro breed, olive industry coproduct, dry-cured meat, chemical composition, fatty acids, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lia Vasconcelos, Luís G. Dias, Ana Leite, Iasmin Ferreira, Etelvina Pereira, Severiano Silva, Sandra Rodrigues, Alfredo Teixeira
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 3, p 470 (2023)
مصطلحات موضوعية: NIR, SVM model, meat quality, Bísaro pig, Longissimus thoracis et lumborum, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Iasmin Ferreira, Ana Leite, Lia Vasconcelos, Sandra Rodrigues, Javier Mateo, Paulo E. S. Munekata, Alfredo Teixeira
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 23, p 3816 (2022)
مصطلحات موضوعية: glasswort, halophytes, sodium reduction, dry-cured pork belly, color, fatty acid profile, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Iasmin Ferreira, Lia Vasconcelos, Ana Leite, Carmen Botella-Martínez, Etelvina Pereira, Javier Mateo, Seyedalireza Kasaiyan, Alfredo Teixeira
المصدر: Biomolecules, Vol 12, Iss 10, p 1416 (2022)
مصطلحات موضوعية: goat meat, olive oil, sunflower oil, hydrogel emulsion, burgers, healthy products, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource