يعرض 1 - 10 نتائج من 21 نتيجة بحث عن '"Lydia Tsirigoti"', وقت الاستعلام: 1.83s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2

    المساهمون: Promovendi NTM, RS: NUTRIM - R1 - Obesity, diabetes and cardiovascular health, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: British Journal of Nutrition, 118(8), 561-569. Cambridge University Press

    وصف الملف: application/pdf

  3. 3

    المساهمون: Promovendi NTM, Humane Biologie, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: Public Health Nutrition, 19(18), 3296-3305. Cambridge University Press
    Public Health Nutr

    وصف الملف: application/pdf

  4. 4

    المساهمون: Promovendi NTM, Humane Biologie, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: Journal of Nutrition, 146(5), 1068-1075. Oxford University Press

    وصف الملف: application/pdf

  5. 5
  6. 6

    المساهمون: Promovendi NTM, Humane Biologie, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: British Journal of Nutrition, 115(2), 202-211. Cambridge University Press

  7. 7

    المساهمون: RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome, Promovendi NTM, Humane Biologie, RS: NUTRIM - R1 - Obesity, diabetes and cardiovascular health

    المصدر: European Journal of Nutrition, 57(4), 1357-1368. Springer

  8. 8

    المساهمون: Promovendi NTM, RS: NUTRIM - R1 - Obesity, diabetes and cardiovascular health, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: Public Health Nutrition, 20(1). Cambridge University Press
    Public Health Nutr

    وصف الملف: application/pdf

  9. 9

    المساهمون: Promovendi NTM, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Obesity, diabetes and cardiovascular health, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: International Journal of Epidemiology, 46(2), 578-588. Oxford University Press

    وصف الملف: application/pdf

  10. 10

    المساهمون: Promovendi NTM, Humane Biologie, RS: NUTRIM - HB/BW section A, RS: NUTRIM - R1 - Metabolic Syndrome

    المصدر: British Journal of Nutrition, 115(3), 440-448. Cambridge University Press