-
1
المؤلفون: M Banovic, N Boskovic, M Bojanic, I Nedeljkovic, M Jovanovic, M Penicka, J Bartunek
المصدر: European Heart Journal. 43
مصطلحات موضوعية: Cardiology and Cardiovascular Medicine
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8fcf41bdf7cfece15a7473e5df1f20ac
https://doi.org/10.1093/eurheartj/ehac544.1629 -
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3
المؤلفون: M. Bojanic Rasovic, N. Nikolić, R. Rasovic
المصدر: Food Research, Vol 1, Iss 5, Pp 166-170 (2017)
مصطلحات موضوعية: 0106 biological sciences, 0301 basic medicine, Technology, lcsh:TX901-946.5, Albumin cheese, media_common.quotation_subject, 030106 microbiology, lcsh:TX341-641, Agricultural engineering, 01 natural sciences, Montenegro, 03 medical and health sciences, Whey, 010608 biotechnology, Production (economics), Urda, Quality (business), lcsh:Hospitality industry. Hotels, clubs, restaurants, etc. Food service, lcsh:Nutrition. Foods and food supply, Food Science, Mathematics, media_common
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::92fd3af811ca2cf3348dd0bbedf1a101
https://doi.org/10.26656/fr.2017.5.107 -
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6
المؤلفون: R. Rasovic, Slavko Mirecki, M. Bojanic-Rasovic, V. Katic, N. Nikolic
المصدر: Biotehnologija u stocarstvu. 27:273-284
مصطلحات موضوعية: Chemistry, Applied Mathematics, General Mathematics, food and beverages, Cheese ripening, Ripening, Hygienic quality, Positive correlation, Weight loss, medicine, Cheesemaking, Food science, medicine.symptom, Total bacterial count, Somatic cell count
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3fe07877078aeb825d3cd1d5cfaeb100
https://doi.org/10.2298/bah1102273b -
7
المؤلفون: N. Nikolic, R. Rasovic, M. Bojanic-Rasovic, Slavko Mirecki
المصدر: Biotehnologija u stocarstvu. 26:167-177
مصطلحات موضوعية: Protein content, chemistry.chemical_compound, Chemistry, Fat content, Toned milk, Applied Mathematics, General Mathematics, Yield (chemistry), Dry matter, Food science, Lactose, Positive correlation, Chemical composition
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ead2c3ebde9585cf09f30a2efcb0a2af
https://doi.org/10.2298/bah1004167b -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.