-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Teresa Molina, Sandra M. Vaz, Pedro Bouchon
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 3, p 621 (2021)
مصطلحات موضوعية: rotary-molded biscuits, granulated sucrose, powdered sucrose, low-shear mixer, high-shear mixer, creaming stability, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2
المؤلفون: Pedro Bouchon, M. Teresa Molina, Sandra M. Vaz
المصدر: Foods
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 621, p 621 (2021)مصطلحات موضوعية: Health (social science), Materials science, 030309 nutrition & dietetics, powdered sucrose, Plant Science, lcsh:Chemical technology, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, Article, 03 medical and health sciences, 0404 agricultural biotechnology, image analysis, Phase (matter), high-shear mixer, creaming stability, lcsh:TP1-1185, Food science, Porosity, rotary-molded biscuits, 0303 health sciences, High-shear mixer, sensory profiling, 04 agricultural and veterinary sciences, Sweetness, Microstructure, low-shear mixer, 040401 food science, Dilution, Creaming, granulated sucrose, Particle, X-ray micro-CT, Food Science
وصف الملف: application/pdf
-
3
المساهمون: Comunidad de Madrid, Ministerio de Economía y Competitividad (España)
المصدر: Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instnameمصطلحات موضوعية: Materials science, Silicon, Infrared, Analytical chemistry, chemistry.chemical_element, 02 engineering and technology, Calcium, 010402 general chemistry, 01 natural sciences, Biomaterials, chemistry.chemical_compound, symbols.namesake, Materials Chemistry, Calcium silicate hydrate, Inert gas, General Chemistry, 021001 nanoscience & nanotechnology, Condensed Matter Physics, Microstructure, 0104 chemical sciences, Electronic, Optical and Magnetic Materials, chemistry, Inductively coupled plasma atomic emission spectroscopy, Ceramics and Composites, symbols, 0210 nano-technology, Raman spectroscopy
-
4
المؤلفون: Pedro Bouchon, M. Teresa Molina, Sandra M. Vaz, Angel Leiva
المصدر: Food Structure. 29:100199
مصطلحات موضوعية: Sucrose, Starch, food and beverages, Bioengineering, Sweetness, Microstructure, Applied Microbiology and Biotechnology, Degree (temperature), Starch gelatinization, chemistry.chemical_compound, chemistry, Particle size, Food science, Food Science, Lower degree
-
5
المؤلفون: Walter, Gübelin, M Angélica, Martínez, M Teresa, Molina, Solange, Zapata, M Eugenia, Valenzuela
المصدر: Revista latinoamericana de microbiologia. 48(1)
مصطلحات موضوعية: Drug Resistance, Multiple, Bacterial, Acne Vulgaris, Drug Resistance, Humans, Propionibacterium acnes, Gram-Positive Bacterial Infections, Anti-Bacterial Agents
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::6d185ed4bf6212ec469f2e1c16bc4dd6
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17357569 -
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.