-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Bohrer, B. Zaparoli, C. B. Saldanha
المصدر: Advances in Geosciences, Vol 33, Pp 27-31 (2013)
مصطلحات موضوعية: Science, Geology, QE1-996.5, Dynamic and structural geology, QE500-639.5
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Benjamin M. Bohrer, Carol Lorenzen, Christi Calhoun, Glynn Tonsor, Kelly R. Vierck, Robert J. Maddock
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 8, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: meat science, meat quality, meat and poultry research, seafood research, research funding, meat sustainability, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sol Zamuz, Benjamin M. Bohrer, Mohammad Ali Shariati, Maksim Rebezov, Manoj Kumar, Mirian Pateiro, José M. Lorenzo
المصدر: Food Frontiers, Vol 4, Iss 2, Pp 733-749 (2023)
مصطلحات موضوعية: aquatic species, octopus, procurement, quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Dong-Hwan Kim, Boin Lee, Joonbum Lee, Benjamin M. Bohrer, Young Min Choi, Kichoon Lee
المصدر: Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: myostatin mutation, meat quality, muscle fiber conversion, pectoralis major muscle, quail, Physiology, QP1-981
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Benjamin M. Bohrer
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 8, Iss 4, Pp 320-329 (2019)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Stephanie Lam, Bethany Uttaro, Benjamin M. Bohrer, Marcio Duarte, Manuel Juárez
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 2, p 148 (2022)
مصطلحات موضوعية: belly, fatty acid, firmness, iodine value (IV), pork, NitFom, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7
المؤلفون: Kyle A.T. Moak, Renée Bergeron, Sabine Conte, Benjamin M. Bohrer, Aitor Arrazola, Nicolas Devillers, Luigi Faucitano
المصدر: Canadian Journal of Animal Science. 102:529-542
مصطلحات موضوعية: Food Animals, Animal Science and Zoology
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d2d7b2e8e834e781ec3d6d522658944b
https://doi.org/10.1139/cjas-2022-0023 -
8
المؤلفون: Kyle A.T. Moak, Renée Bergeron, Sabine Conte, Benjamin M. Bohrer, Guilherme Agostini Ferreira, Jessica Gonçalves Vero, Gizella Aboagye, Aitor Arrazola, Nicolas Devillers, Luigi Faucitano
المصدر: Canadian Journal of Animal Science. 102:543-553
مصطلحات موضوعية: Food Animals, Animal Science and Zoology
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d923690132fe91acd641150411ffa1fb
https://doi.org/10.1139/cjas-2022-0024 -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Benjamin M Bohrer, Sebastian Chalupa-Krebzdak
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 4, Iss 1 (2020)
مصطلحات موضوعية: beef bacon, beef processing, value-added beef, beef bacon sensory, bacon, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Benjamin M Bohrer, Carlos Prentice, Claudio Gabiatti, Loong-Tak Lim, Rafael C. Rodrigues, Sandra M. Vasquez Mejia
المصدر: Meat and Muscle Biology, Vol 4, Iss 1 (2020)
مصطلحات موضوعية: emulsion modeling systems, recycled sausage casings, spent casings, beef emulsion, cellulose casings, cellulosic fibers, Animal culture, SF1-1100, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource