-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: O. Melnyk, V. Kiiko, K. Zolotoverkh, M. Ianchyk
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 2 (2020)
مصطلحات موضوعية: yogurt, plant raw materials, quality indicators, probiotic properties, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Ianchyk, O. Niemirich, A. Gavrysh
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 10, Iss 4 (2016)
مصطلحات موضوعية: vegetable powders, cold spray drying, dispersion, functional and technological properties, water absorption coefficient, ability to hold fat, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
3
المؤلفون: M Ianchyk, V Atanasova
المصدر: Proceedings of the Tavria State agrotechnological university. 21:280-286
مصطلحات موضوعية: Crop, Agronomy, Production (economics), Biology
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1dbcf9daea6f81397794a0edcbc1e830
https://doi.org/10.31388/2078-0877-2021-21-1-280-286 -
4
المؤلفون: M. Ianchyk, O. Melnyk, K. Zolotoverkh, V. Kiiko
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 2 (2020)
مصطلحات موضوعية: 0303 health sciences, 030309 nutrition & dietetics, Chemistry, lcsh:T, lcsh:S, food and beverages, 04 agricultural and veterinary sciences, quality indicators, Raw material, Pulp and paper industry, 040401 food science, lcsh:Technology, lcsh:Agriculture, 03 medical and health sciences, yogurt, 0404 agricultural biotechnology, plant raw materials, probiotic properties, Production (economics)
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0e0bd903a13417be2fcb79c5a169b92b
https://journals.onaft.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/1723 -
5
المؤلفون: O. Niemirich, M. Ianchyk, A. Gavrysh
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 10, Iss 4 (2016)
مصطلحات موضوعية: Materials science, 020209 energy, Organoleptic, functional and technological properties, 0211 other engineering and technologies, Gas dynamic cold spray, 02 engineering and technology, Orange (colour), lcsh:Technology, lcsh:Agriculture, ability to hold fat, 021105 building & construction, 0202 electrical engineering, electronic engineering, information engineering, Microscopic method, Food science, biology, Moisture, lcsh:T, lcsh:S, biology.organism_classification, water absorption coefficient, cold spray drying, Water absorption coefficient, Spinach, dispersion, vegetable powders
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::84c0e9919e4ba2f6020a9751401529e2
https://doi.org/10.15673/fst.v10i4.251 -
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.