-
1
المؤلفون: Ignacio Niizawa, Susana Zorrilla, Guillermo Adrian Sihufe
المصدر: CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICETمصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, Coalescence (physics), Whey protein, MICROGEL-STABILIZED EMULSION, Thermal treatment, Protein aggregation, chemistry, Chemical engineering, purl.org/becyt/ford/2 [https], Emulsion, Thiol, Denaturation (biochemistry), Response surface methodology, SURFACE RESPONSE METHODOLOGY, Food Science, WHEY PROTEIN AGGREGATES, purl.org/becyt/ford/2.11 [https]
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6bfe1e39b899156b12cf33edfabf9892
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.