-
1
المصدر: Cellulose. 31(2):869-885
مصطلحات موضوعية: Acetic anhydride, Acetylation, Moisture content, Moisture sorption, Wood modification, Lantbruksvetenskap och veterinärmedicin, Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske, Trävetenskap, Agricultural Sciences, Agricultural Science, Forestry and Fisheries, Wood Science
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Asaithambi, Niveditha, Singha, Poonam, Singh, Sushil KumarAff1, IDs11947024035702_cor3
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. :1-18
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bogner, Paul, Schlapp-Hackl, Inge, Hummel, Michael, Bechtold, Thomas, Pham, Tung, Manian, Avinash P.Aff1, IDs10570024061449_cor6
المصدر: Cellulose. :1-15
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Kumar, Lokesh, Tripathi, Shefali, Gaikwad, Kirtiraj K.Aff1, IDs13399023043917_cor3
المصدر: Biomass Conversion and Biorefinery: Processing of Biogenic Material for Energy and Chemistry. 14(18):23031-23043
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: de Amorim da Silva, Gabriela, de Farias Neves, Fábio, Tribuzi, GiustinoAff1, IDs10811024032475_cor3
المصدر: Journal of Applied Phycology. 36(4):2325-2341
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kychkin, A. K.Aff1, IDS1068798X24701296_cor1, Gavrilieva, A. A., Vasilyeva, E. D., Markov, A. E., Andreev, A. S.
المصدر: Russian Engineering Research. 44(6):820-825
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Efendi, MohamadAff1, IDs1169402402432x_cor1
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(5):3629-3639
-
8كتاب إلكتروني
المؤلفون: Zambre, Savita S.Aff3
المساهمون: Leal Filho, Walter, Series EditorAff1, Thakur, Monika, editorAff2
المصدر: Sustainable Food Systems (Volume II) : SFS: Novel Sustainable Green Technologies, Circular Strategies, Food Safety & Diversity. :237-266
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Novak, Morana, Grau-Bove, Josep, De Stefani, Caroline, Checkley-Scott, Caroline, Kraševec, Ida, Cigić, Irena Kralj, Elnaggar, AbdelrazekAff4, Aff5, IDs40494024011370_cor7
المصدر: Heritage Science. 12(1)
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Verma, Pankaj, Shah, Narendra G., Mahajani, Sanjay M.Aff1, IDs1169402302266z_cor3
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(3):1650-1663