-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: CORDEIRO, Ana Rita Ribeiro de Araújo, BEZERRA, Taliana Kênia Alencar, QUEIROZ, Angela Lima Menêses de, GALVÃO, Mércia de Sousa, CAVALCANTI, Monica Tejo, PACHECO, Maria Teresa Bertoldo, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. June 2020 40(2)
مصطلحات موضوعية: acid pretreatment, by-product, chicken keel bone cartilage, pepsin-soluble collagen, temperature
وصف الملف: text/html
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: AMARAL, Deborah Silva do, CARDELLE-COBAS, Alejandra, DIAS, Celina de Castro Querino, LIMA, Darlinne Amanda Soares, PEREIRA, Sérgio de Ferreira, ARCANJO, Naciza Maria de Oliveira, DALMÁS, Paulo Sérgio, MADRUGA, Marta Suely, PINTADO, Maria Manuela Estevez
المصدر: Food Science and Technology. March 2020 40(1)
مصطلحات موضوعية: chitosan, chitosan-glucose, functional meat product, fat reduction
وصف الملف: text/html
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Madruga, Marta Suely, Arcanjo, Narciza Maria de Oliveira, Alves Bezerra, Taliana Kênia, Queiroz, Angela Lima Menezes de, Pimentel, Katiuscia Menezes Lobo, Queiroga, Rita de Cássia Ramos do Egypto, Batista, Ana Sancha Malveira, Dantas Guerra, Ingrid Conceição, Fernandes, Rafaella de Paula Paseto, Pereira Filho, José Morais, Silva, Aderbal Marcos de Azevedo
المصدر: Brazilian Journal of Food Technology. January 2020 23
مصطلحات موضوعية: Performance, Diet, Nutrition, Lipid profile, Production, Sensory properties
وصف الملف: text/html
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Madruga, Marta Suely, Bezerra, Taliana Kênia Alves, Guerra, Ingrid Conceição Dantas, Batista, Ana Sancha Malveira, Silva, Aderbal Marcos de Azevedo, Fernandes, Rafaella de Paula Paseto
المصدر: Acta Scientiarum. Animal Sciences. January 2020 42
مصطلحات موضوعية: Brazilian Northeast, cholesterol, diet, fatty acids, longissimus thoracis et lumborum, nutrition
وصف الملف: text/html
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: ARAÚJO, Íris Braz da Silva, BEZERRA, Taliana Kênia Alves, NASCIMENTO, Edilza Silva do, GADELHA, Carlos Alberto de Almeida, SANTI-GADELHA, Tatiane, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. December 2018 38(1)
مصطلحات موضوعية: by-products, chicken meat, collagen, functional properties
وصف الملف: text/html
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: CARVALHO, Leila Moreira de, OLIVEIRA, Maria Érica da Silva, FREITAS, Arlan Silva, SOUSA NETO, Arnoud Clementino, IDA, Elza Iouko, SHIMOKOMAKI, Massami, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. December 2018 38(4)
مصطلحات موضوعية: abnormal coloration, functional properties, lipid oxidation, protein oxidation
وصف الملف: text/html
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: ARCANJO, Narciza Maria de Oliveira, OLIVEIRA, Maria Erica da Silva, ARAÚJO, Íris Braz da Silva, SILVA, Flávio Luís Honorato da, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. June 2018 38(2)
مصطلحات موضوعية: aroma enology, extraction, fermented drink, mass spectrometry
وصف الملف: text/html
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: ARCANJO, Narciza Maria de Oliveira, NERI-NUMA, Iramaia Angelica, BEZERRA, Taliana Kênia Alves, SILVA, Flávio Luís Honorato da, PASTORE, Glaucia Maria, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. April 2017 37(2)
مصطلحات موضوعية: American grapes, antioxidants, fermented beverage, phenolic compounds, legislation
وصف الملف: text/html
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: BEZERRA, Taliana Kênia Alves, ARAÚJO, Ana Rita Ribeiro, ARCANJO, Narciza Maria de Oliveira, SILVA, Flávio Luís Honorato da, QUEIROGA, Rita de Cássia Ramos do Egypto, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. March 2016 36(1)
مصطلحات موضوعية: dairy products, cheese, aromas, GC/MS
وصف الملف: text/html
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: ARCANJO, Narciza Maria de Oliveira, BEZERRA, Taliana Kênia Alvez, SILVA, Flávio Luís Honorato da, MADRUGA, Marta Suely
المصدر: Food Science and Technology. December 2015 35(4)
مصطلحات موضوعية: method, factorial design, grape, validation
وصف الملف: text/html