-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Siyan ZHONG, Bo ZOU, Jinbo LIN, Manqin FU, Jijun WU, Yuanshan YU, Xiaowei CHEN, Yujuan XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 253-263 (2024)
مصطلحات موضوعية: wampee, fruit quality, antioxidant, principal component analysis (pca), cluster analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Linhong CHEN, Manqin FU, Shengyong LU, Lu LI, Yujuan ZHONG, Junxing LI, Gengsheng XIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 223-233 (2024)
مصطلحات موضوعية: pumpkin, quality, volatile components, grey correlation analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yingchao Xu, Manman Wang, Hafiz Muhammad Khalid Abbas, Shudan Xue, Jitong Zhu, Qitao Meng, Qingmin Jin, Manqin Fu, Shuping Qu, Yujuan Zhong
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101383- (2024)
مصطلحات موضوعية: Cucurbita moschata, Cucurbita maxima, Postharvest, Fruit quality, DPPH, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xutao Zhang, Yan Zhou, Meng Sam Cheong, Haroon Khan, Cheng‐Chao Ruan, Manqin Fu, Jianbo Xiao, Wai San Cheang
المصدر: Food Frontiers, Vol 3, Iss 4, Pp 785-795 (2022)
مصطلحات موضوعية: Criti reticulata, inflammation, lipopolysaccharide, macrophage, MAPK, NF‐κB, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuting Chen, Yujuan Xu, Jing Wen, Yuanshan Yu, Jijun Wu, Lina Cheng, Wai-San Cheang, Wenwen Liu, Manqin Fu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3945 (2023)
مصطلحات موضوعية: flavonoid metabolites, UPLC-ESI-MS/MS, Citrus reticulata ‘Chachi’, PCA, OPLS-DA, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Shupeng CHEN, Haocheng LIU, Wanyuan YANG, Yuanshan YU, Manqin FU, Zhibin BU, Chuxuan LIANG
المصدر: Guangdong nongye kexue, Vol 49, Iss 1, Pp 142-150 (2022)
مصطلحات موضوعية: nine-process dried tangerine peel, aroma compound, gas chromatography-ion mobility spectroscopy (gc-ims), partial least-squares regression (plsr) analysis, sensory analysis, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Manqin Fu, Yuehan Wang, Yuanshan Yu, Jing Wen, Meng Sam Cheong, Wai San Cheang, Jijun Wu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: nine-processed tangerine peel, terpenes, volatile components, GC-IMS, food processing, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Liqin Tang, Haocheng Liu, Guodong Huang, Zhong Yuan, Manqin Fu, Jing Wen, Yuanshan Yu, Tenggen Hu, Yujuan Xu
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 93, Iss , Pp 105096- (2022)
مصطلحات موضوعية: Gardenia jasminoides, Gardenia yellow pigment, Antioxidant activity, RAW264.7, NO, Immunomodulatory activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuehan Wang, Xutao Zhang, Chunxiu Zhou, Haroon Khan, Manqin Fu, Wai San Cheang
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 24, p 5221 (2022)
مصطلحات موضوعية: tangerine peel, diabetes mellitus, endothelial dysfunction, inflammation, AMPK, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jixiao Zhu, Manqin Fu, Jian Gao, Guoyu Dai, Qiunong Guan, Caigan Du
المصدر: Antioxidants, Vol 11, Iss 7, p 1399 (2022)
مصطلحات موضوعية: hypoxia, oxidative stress, flavan-3-ols, renal tubular epithelial cells, TXNRD1, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource