-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Harshvardhan Patel, Aarti Bains, Kandi Sridhar, Nemat Ali, Agnieszka Najda, Mansuri M. Tosif, Sanju Bala Dhull, Prince Chawla, Minaxi Sharma, Gulden Goksen
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 6, Pp 3920-3934 (2024)
مصطلحات موضوعية: chocolate, guar gum, lecithin, plant gums, polysaccharide, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansuri M. Tosif, Aarti Bains, Sanju Bala Dhull, Prince Chawla, Gulden Goksen
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 11, Pp 6987-6999 (2023)
مصطلحات موضوعية: Aloe vera, browning, cut apples, edible coatings, food preservation, gums, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Harshvardhan Patel, Aarti Bains, Mansuri M. Tosif, Nemat Ali, Gulden Goksen, Sanju Bala Dhull, Prince Chawla
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100944- (2024)
مصطلحات موضوعية: Lecithin, White chocolate, Guar gum, Acacia gum, Rheology, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansuri M. Tosif, Aarti Bains, Kandi Sridhar, Baskaran Stephen Inbaraj, Nemat Ali, Praveen Kumar Dikkala, Ankur Kumar, Prince Chawla, Minaxi Sharma
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 2, p 95 (2024)
مصطلحات موضوعية: edible coating, mucilage, nanohydrogel, food preservation, cut fruits, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansuri M. Tosif, Aarti Bains, Gulden Goksen, Nemat Ali, Alexandru Vasile Rusu, Monica Trif, Prince Chawla
المصدر: Gels, Vol 9, Iss 11, p 904 (2023)
مصطلحات موضوعية: anti-microbial, mucilage, polysaccharide, edible coatings, gel forming, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansoor Ali Akhone, Aarti Bains, Mansuri M. Tosif, Prince Chawla, Melinda Fogarasi, Szabolcs Fogarasi
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 15, p 2184 (2022)
مصطلحات موضوعية: apricot, apricot kernel, food application, pharmaceutical applications, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansuri M. Tosif, Agnieszka Najda, Joanna Klepacka, Aarti Bains, Prince Chawla, Ankur Kumar, Minaxi Sharma, Kandi Sridhar, Surya Prakash Gautam, Ravinder Kaushik
المصدر: Polymers, Vol 14, Iss 6, p 1163 (2022)
مصطلحات موضوعية: mucilage, biopolymer, polysaccharide, food applications, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mansuri M. Tosif, Agnieszka Najda, Aarti Bains, Thummalacharla Chaitanya Krishna, Prince Chawla, Magdalena Dyduch-Siemińska, Joanna Klepacka, Ravinder Kaushik
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 24, p 13548 (2021)
مصطلحات موضوعية: (poly)phenols, milk proteins, sodium caseinate, molecular interaction, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Harshada Kotrange, Agnieszka Najda, Aarti Bains, Robert Gruszecki, Prince Chawla, Mansuri M. Tosif
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 17, p 9596 (2021)
مصطلحات موضوعية: nanotechnology, metal nanoparticle, antimicrobial activity, resistance, bacteria, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Thummalacharla Chaitanya Krishna, Agnieszka Najda, Aarti Bains, Mansuri M. Tosif, Rafał Papliński, Magdalena Kapłan, Prince Chawla
المصدر: Polymers, Vol 13, Iss 18, p 3164 (2021)
مصطلحات موضوعية: milk, ultra-high temperature treatment, casein, whey protein, immunoglobulin, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource