-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenyu Wang, Chaoyi Xue, Tian Yang, Maomao Zeng, Zhaojun Wang, Qiuming Chen, Jie Chen, Zhiyong He
المصدر: Food Frontiers, Vol 4, Iss 4, Pp 1831-1844 (2023)
مصطلحات موضوعية: C3H10T1/2 cells, miquelianin, mitophagy, NRF2, p38, thermogenesis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenyu Wang, Wei Quan, Maomao Zeng, Zhaojun Wang, Qiuming Chen, Jie Chen, Mark Christian, Zhiyong He
المصدر: Food Frontiers, Vol 4, Iss 3, Pp 1039-1067 (2023)
مصطلحات موضوعية: autophagy, food industry, glucolipid metabolic diseases, mechanisms, polyphenols, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ecem Bolat, Furkan Eker, Selin Yılmaz, Sercan Karav, Emel Oz, Charles Brennan, Charalampos Proestos, Maomao Zeng, Fatih Oz
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 9, p 2161 (2024)
مصطلحات موضوعية: β-casomorphin-7, A1 milk, A2 milk, opioid peptide, health effect, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shenzhong Zou, Zhaojun Wang, Maomao Zeng, Zhiyong He, Jie Chen
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 4, p 615 (2024)
مصطلحات موضوعية: annealing, soy protein isolate, solubility, intrinsic fluorescence spectrum, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tao QU, Fukai GAO, Yong CHENG, Zhaojun WANG, Maomao ZENG, Fang QIN, Jie CHEN, Zhiyong HE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 53-59 (2023)
مصطلحات موضوعية: pine pollen fiber, oat fiber, compound, nutritional composition, physicochemical property, correlation analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yong Li, Hua Li, Yinchun Zhu, Cuiping Feng, Zhiyong He, Jie Chen, Maomao Zeng
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3788 (2023)
مصطلحات موضوعية: cooked sausages, processing stages, advanced glycation end products (AGEs), 1,2-dicarbonyl compounds, lipid oxidation, protein oxidation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaodong Lin, Biao Zhang, Maomao Zeng
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3679 (2023)
مصطلحات موضوعية: n/a, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongfei Du, Tiantian Huang, Maomao Zeng, Qingwu Shen, Ye Jiao, Wei Quan
المصدر: Polymers, Vol 15, Iss 19, p 3914 (2023)
مصطلحات موضوعية: hydrocolloids, chemical model system, heterocyclic amines, advanced glycation end products, grilled beef patties, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingyao Yuan, Fang Qin, Zhiyong He, Maomao Zeng, Zhaojun Wang, Jie Chen
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 8, p 1650 (2023)
مصطلحات موضوعية: market survey, extrusion, spices, correlation analysis, antioxidative abilities, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Elif Ekiz, Emel Oz, A. M. Abd El-Aty, Charalampos Proestos, Charles Brennan, Maomao Zeng, Igor Tomasevic, Tahra Elobeid, Kenan Çadırcı, Muharrem Bayrak, Fatih Oz
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 7, p 1512 (2023)
مصطلحات موضوعية: Ganoderma lucidum, bioactive compounds, COVID-19, antioxidant, anticancer, cardiovascular diseases, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource