-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Umme Asma, Maria Letizia Bertotti, Simone Zamai, Marcellus Arnold, Riccardo Amorati, Matteo Scampicchio
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 2, p 222 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant mechanism, fluorescein decay, hydroxycinnamic acids, antioxidant activity, peroxyl and alkoxyl radicals, structure–activity relationship, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Marcellus Arnold, Yolanda Victoria Rajagukguk
المصدر: Jurnal Antropologi: Isu-Isu Sosial Budaya, Vol 23, Iss 2, Pp 212-221 (2021)
مصطلحات موضوعية: sangga buwana, yogyakarta, indonesia, traditional food, food acculturation, Ethnology. Social and cultural anthropology, GN301-674
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Applied Sciences, Vol 13, Iss 4, p 2134 (2023)
مصطلحات موضوعية: Clitoria ternatea, microencapsulation, bioactive compounds, functional food, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yolanda Victoria Rajagukguk, Marcellus Arnold, Andrzej Sidor, Bartosz Kulczyński, Anna Brzozowska, Marcin Schmidt, Anna Gramza-Michałowska
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 309 (2022)
مصطلحات موضوعية: chickpeas, green lentils, antioxidant, radicals, probiotic snack, iron deficiency, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Beverages, Vol 7, Iss 3, p 60 (2021)
مصطلحات موضوعية: dadih, buffalo milk, lactic acid bacteria, fermentation, health value, traditional food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 8, p 2121 (2021)
مصطلحات موضوعية: pulse, probiotic, prebiotic, iron deficiency, women reproductive age, functional food, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 3, p 656 (2021)
مصطلحات موضوعية: elderly, antioxidant, chicken eggshell, functional food, osteoporosis, bread, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Marcellus Arnold, Yolanda Victoria Rajagukguk, Andrzej Sidor, Bartosz Kulczyński, Anna Brzozowska, Joanna Suliburska, Natalia Wawrzyniak, Anna Gramza-Michałowska
المصدر: MDPI, IJERPH. 19(7):1-21
-
9
المؤلفون: Marcellus Arnold, Anna Gramza-Michałowska
المصدر: Comprehensive reviews in food science and food safetyREFERENCES. 21(6)
مصطلحات موضوعية: Anthocyanins, Phenols, Malus, Humans, Antioxidants, Catechol Oxidase, Food Science
-
10
المصدر: Tea as a Food Ingredient ISBN: 9781003152828
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d603cbf34af05d269b1e41ff99f93ae7
https://doi.org/10.1201/9781003152828-13