-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Arkadiusz Józef Zakrzewski, Monika Kurpas, Anna Zadernowska, Wioleta Chajęcka-Wierzchowska, Maria João Fraqueza
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 4, p 3581 (2023)
مصطلحات موضوعية: Listeria monocytogenes, virulence, WGS, fish, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Esther Baptista, Ana Borges, Teresa Aymerich, Susana P. Alves, Luís Telo da Gama, Helena Fernandes, Maria José Fernandes, Maria João Fraqueza
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 18, p 2848 (2022)
مصطلحات موضوعية: Campylobacter, pulsed light, emergent technologies, poultry meat, safety, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Natalia Soledad Argel, Gabriel Lorenzo, Rubén Domínguez, Maria João Fraqueza, Juana Fernández-López, Maria Elena Sosa, Paulo Cesar Bastianello Campagnol, José Manuel Lorenzo, Silvina Cecilia Andrés
المصدر: Applied Sciences, Vol 12, Iss 15, p 7571 (2022)
مصطلحات موضوعية: hybrid burgers, pulse flour, functional ingredients, alternative proteins, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Luis Patarata, Filipa Carvalho, Maria João Fraqueza
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 6, p 796 (2022)
مصطلحات موضوعية: nitrite, sensory, color, Clostridium, Listeria monocytogenes, Salmonella, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 444 (2022)
مصطلحات موضوعية: water activity, aw, dry-cured sausages, chouriço, salt, phosphates, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Danila Foggiaro, Rubén Domínguez, Mirian Pateiro, Aurora Cittadini, Paulo E. S. Munekata, Paulo C. B. Campagnol, Maria João Fraqueza, Pasquale De Palo, José M. Lorenzo
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 4, p 596 (2022)
مصطلحات موضوعية: healthy burgers, fat replacement, fatty acid profile, sensory analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Iga Rybicka, Marlene Silva, Amparo Gonçalves, Helena Oliveira, António Marques, Maria José Fernandes, Maria Helena Fernandes, Cristina Mateus Alfaia, Maria João Fraqueza, Maria Leonor Nunes
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 349 (2022)
مصطلحات موضوعية: mackerel, smoking, potassium chloride (KCl), salt substitute, sodium (Na), sodium chloride (NaCl), Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor Dias, Marta Laranjo, Maria Eduarda Potes, Ana Cristina Agulheiro-Santos, Sara Ricardo-Rodrigues, Maria João Fraqueza, Margarida Oliveira, Miguel Elias
المصدر: Fermentation, Vol 8, Iss 2, p 49 (2022)
مصطلحات موضوعية: dry-fermented sausages, Paio do Alentejo, food safety, starter cultures, biogenic amines, foodborne pathogens, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Patrícia Bernardo, Luís Patarata, Jose M. Lorenzo, Maria João Fraqueza
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 3019 (2021)
مصطلحات موضوعية: nitrate, nitrite, nitrosamines, meat products, safety, green label, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Diana I. Santos, Maria João Fraqueza, Hugo Pissarra, Jorge A. Saraiva, António A. Vicente, Margarida Moldão-Martins
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 12, p 1752 (2020)
مصطلحات موضوعية: pineapple by-products, hydrostatic pressure, bromelain, enzyme activity, marinade, meat, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource