-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Simona Schmidlová, Zdeňka Javůrková, Bohuslava Tremlová, Józef Hernik, Barbara Prus, Slavomír Marcinčák, Dana Marcinčáková, Pavel Štarha, Helena Čížková, Vojtěch Kružík, Zsanett Bodor, Csilla Benedek, Dalibor Titěra, Jana Boržíková, Matej Pospiech
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2006 (2024)
مصطلحات موضوعية: traces elements, Czech beekeepers, sustainability, GIS, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديميةRheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties
المؤلفون: Romana Šebestíková, Iva Burešová, Tomáš Vyhnánek, Petr Martinek, Matej Pospiech
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 4, Pp e15118- (2023)
مصطلحات موضوعية: Dough behavior, Leavening gas, Colored wheat bran, Flour fractions, Bread texture, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Helena Čížková, Dalibor Titěra, Pavel Hrabec, Matej Pospiech
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 40, Iss 2, Pp 85-92 (2022)
مصطلحات موضوعية: sugars, sucrose, melezitose, hplc/ri, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Potravinarstvo, Vol 15, Pp 58-65 (2021)
مصطلحات موضوعية: bright field microscopy, extended depth of focus, length/width ratio pollen, morphometry, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Matej Pospiech, Simona Ljasovská, Dalibor Titěra, Vojtěch Kružík, Zdeňka Javůrková, Bohuslava Tremlová
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 1115-1123 (2020)
مصطلحات موضوعية: melissopalynology, botany taxa, pollen, biodiversity, adulteration, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexandra Tauferová, Zdeňka Javůrková, Matej Pospiech, Hana Koudelková Mikulášková, Karolína Těšíková, Dani Dordevic, Simona Dordevic, Bohuslava Tremlová
المصدر: Polymers, Vol 14, Iss 14, p 2837 (2022)
مصطلحات موضوعية: packaging, nanoparticles, sensory properties, scanning electron microscopy, CIELab, plant extract, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Matej Pospiech, Zdeňka Javůrková, Bohuslava Tremlová, Hana Běhalová
المصدر: Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1, Pp 634-643 (2019)
مصطلحات موضوعية: spectral characteristic, image analysis, palynology, honey, authenticity, melissopalynology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Martin Bartkovský, Drahomíra Sopková, Zuzana Andrejčáková, Radoslava Vlčková, Boris Semjon, Slavomír Marcinčák, Lukáš Bujňák, Matej Pospiech, Jozef Nagy, Peter Popelka, Petronela Kyzeková
المصدر: Animals, Vol 12, Iss 9, p 1087 (2022)
مصطلحات موضوعية: pigs, meat quality, fatty acid composition, fat, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Matej Pospiech, Zdeňka Javůrková, Pavel Hrabec, Pavel Štarha, Simona Ljasovská, Josef Bednář, Bohuslava Tremlová
المصدر: PLoS ONE, Vol 16, Iss 9, p e0256808 (2021)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1932-6203
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Boris Semjon, Martin Král, Matej Pospiech, Anna Reitznerová, Jana Maľová, Bohuslava Tremlová, Eva Dudriková
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 1508-1522 (2018)
مصطلحات موضوعية: Statistical analyses, sheep cheese, quality, dairy products, vacuum packaging, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource