-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rongrong HE, Liying NIU, Dajing LI, Zhongyuan ZHANG, Dongmei TANG, Chunju LIU, Yadong XIAO, Meimei NIE, Lixia XIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 64-72 (2024)
مصطلحات موضوعية: candied strawberries, drying method, vacuum microwave, physical and chemical quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Liying NIU, Jian CHEN, Rui WANG, Rongrong HE, Zhongyuan ZHANG, Chunju LIU, Yadong XIAO, Meimei NIE, Dajing LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 1, Pp 239-246 (2024)
مصطلحات موضوعية: candied strawberry, physicochemical characteristic, sensory score, cluster analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiwen YANG, Dajing LI, Yihong BAO, Meimei NIE, Chunju LIU, Chunquan LIU, Yadong XIAO, Liying NIU, Haihong WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 22, Pp 92-101 (2023)
مصطلحات موضوعية: ultrasonic treatment, grape pectin, changes of content, structural analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lei CAI, Lei FENG, Yayuan XU, Meimei NIE, Dajing LI, Tiesong ZHENG, Dongxing YU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 10-17 (2023)
مصطلحات موضوعية: purple sweet potato, guar gum, 3d printing, gel properties, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Rongrong HE, Liying NIU, Dajing LI, Lili HU, Rui WANG, Zhongyuan ZHANG, Chunju LIU, Yadong XIAO, Meimei NIE, Lixia XIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 51-58 (2023)
مصطلحات موضوعية: drying process, dried strawberries, low field nmr, water migration, quality comparison, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lingming Xiong, Lei Feng, Meimei Nie, Dajing Li, Zhongyuan Zhang, Chunquan Liu, Zhuqing Dai, Yadong Xiao, Yayuan Xu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 5, p 703 (2024)
مصطلحات موضوعية: shepherd’s purse, plasma-activated water, postharvest quality, microbial growth, aroma characteristics, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongwei ZHAO, Binbin CAO, Xietian ZHANG, Zhongyuan ZHANG, Dajing LI, Meimei NIE, Qianhui GU, Yunhai WANG, Liying NIU, Hong XIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 98-105 (2022)
مصطلحات موضوعية: mango, solid osmotic, liquid osmotic, water loss rate, solid gain rate, low field nmr, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Suqing SHEN, Yayuan XU, Dajing LI, Zhongyuan ZHANG, Yadong XIAO, Meimei NIE, Chunju LIU, Tiesong ZHENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 110-117 (2022)
مصطلحات موضوعية: green bananas, microwave drying, effective moisture diffusion coefficient, low-field nuclear magnetic resonance, drying kinetic models, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongwei ZHAO, Binbin CAO, Xietian ZHANG, Zhongyuan ZHANG, Dajing LI, Meimei NIE, Qianhui GU, Yunhai WANG, Benqiang WEI, Liying NIU, Hong XIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 50-57 (2022)
مصطلحات موضوعية: mango, solid osmotic, liquid osmotic, cell structure, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Meimei Nie, Caie Wu, Yadong Xiao, Jiangfeng Song, Zhongyuan Zhang, Dajing Li, Chunquan Liu
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 2065-2076 (2020)
مصطلحات موضوعية: hurdle technology, fresh produce, color, microorganisms, quality, nutrients, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource