-
1دورية أكاديمية
المصدر: Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3704 (2024)
مصطلحات موضوعية: Dioscorea alata, biophysical composition, sensory textural attributes, boiled yam, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: improved cassava genotype, fufu, biophysical attributes, textural attributes, varietal replacement, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wasiu Awoyale, Hakeem Oyedele, Ayodele A. Adenitan, Michael Adesokan, Emmanuel O. Alamu, Busie Maziya-Dixon
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 326-343 (2022)
مصطلحات موضوعية: fufu flour, cooked fufu dough, sensory and instrumental texture attributes, food property, flour, functional properties, rheological properties, sensory behavior, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Plant Biology, Vol 13, Iss 3, Pp 343-351 (2022)
مصطلحات موضوعية: genetic, environment, proximate composition, season, maize varieties, Science, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Chemistry, Vol 11 (2023)
مصطلحات موضوعية: cassava, gari, functional properties, NIRS, prediction model, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Emmanuel Oladeji Alamu, Michael Adesokan, Wasiu Awoyale, Hakeem Oyedele, Según Fawole, Asrat Asfaw, Busie Maziya-Dixon
المصدر: Heliyon, Vol 8, Iss 12, Pp e11690- (2022)
مصطلحات موضوعية: Textural properties, Sensory properties, Water absorption, Boiled white yam, Biochemical properties, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Edwige Gaby Nkouaya Mbanjo, Jenna Hershberger, Prasad Peteti, Afolabi Agbona, Andrew Ikpan, Kayode Ogunpaimo, Siraj Ismail Kayondo, Racheal Smart Abioye, Kehinde Nafiu, Emmanuel Oladeji Alamu, Michael Adesokan, Busie Maziya-Dixon, Elizabeth Parkes, Peter Kulakow, Michael A. Gore, Chiedozie Egesi, Ismail Yusuf Rabbi
المصدر: Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: cassava, starch, NIRS, spectrophotometers, SCiO, spectra, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Babajide Kareem, Emmanuel Anyachukwu Irondi, Emmanuel Oladeji Alamu, Emmanuel Oladipo Ajani, Adebayo Abass, Michael Adesokan, Elizabeth Parkes, Busie Maziya-Dixon
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, bioactive constituents, glycaemic index, starch-digesting enzymes, traditional products, yellow-fleshed cassava, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
مصطلحات موضوعية: improved cassava genotype, gari/eba, quality attributes, varietal substitution, adopted cassava variety, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource