-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Chih-Yao Hou, Sulfath Hakkim Hazeena, Pin-Xian Li, Shu-Ling Hsieh, Chang-Wei Hsieh, Min-Hung Chen, Ming-Kuei Shih, Meng-Chieh Yu, Yu-Shen Liang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1098-1113 (2023)
مصطلحات موضوعية: D-limonene, fruit preservation, biocoating, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sulfath Hakkim Hazeena, Ming-Kuei Shih, Shu-Ling Hsieh, Chang-Wei Hsieh, Tsu Tung Liu, Min-Hung Chen, Yu-Wen Huang, Chih-Yao Hou
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2211-2222 (2022)
مصطلحات موضوعية: Sepia pharaonis, Aquatic by-products, collagen, Response surface methodology, Scanning electron microscope, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ping-Hsiu Huang, Sulfath Hakkim Hazeena, Yi-Ting Qiu, Jhih-Ying Ciou, Chang-Wei Hsieh, Ming-Kuei Shih, Min-Hung Chen, Chih-Yao Hou
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 1, Pp e12697- (2023)
مصطلحات موضوعية: Sterilized liquid eggs (SLE), Pasteurization, Egg white hydrolysate (EWH), Foaming, Stability, Non-sterilized liquid egg white (NSLE), Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Cheng-Yu Hsieh, Jhih-Ying Ciou, Ming-Kuei Shih, Shu-Ling Hsieh, Yu-Wen Huang, Min-Hung Chen, Chih-Yao Hou
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 264-276 (2021)
مصطلحات موضوعية: lemon fermented products, lemon water vapor extract, limonene, anti-browning, gastrointestinal simulation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Cheng-Yu Hsieh, Shu-Ling Hsieh, Jhih-Ying Ciou, Yu-Wen Huang, Jie-Yin Leang, Min-Hung Chen, Chih-Yao Hou
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 28-40 (2021)
مصطلحات موضوعية: lemon-fermented product, lactic acid fermentation, antioxidant capacity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kai-Min Yang, Chih-Wei Chen, Min-Hung Chen, Hsin-Chun Chen, Li-Yun Lin
المصدر: Agriculture, Vol 13, Iss 1, p 179 (2023)
مصطلحات موضوعية: cold-pressed orange essential oils (CP-OrEO), authenticity, polymethoxyflavone, method validation, quality control, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ching-Hsing Luo, Xing-Ji Chen, Min-Hung Chen
المصدر: Mathematical Biosciences and Engineering, Vol 17, Iss 2, Pp 1808-1819 (2020)
مصطلحات موضوعية: computational modeling, ventricular action potential, sodium channel, stiff markov model, stability, adaptive algorithm, Biotechnology, TP248.13-248.65, Mathematics, QA1-939
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1551-0018
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Chih-Yao Hou, Sulfath Hakkim Hazeena, Shu-Ling Hsieh, Bao-Hong Li, Min-Hung Chen, Ping-Yu Wang, Bao-Qing Zheng, Yu-Shen Liang
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 19, p 6157 (2022)
مصطلحات موضوعية: D-limonene, nanoemulsion, fruit preservation, biocoating, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chih-Yao Hou, Chen-Che Hsieh, Ying-Chi Huang, Chia-Hung Kuo, Min-Hung Chen, Chang-Wei Hsieh, Kuan-Chen Cheng
المصدر: Fermentation, Vol 8, Iss 9, p 423 (2022)
مصطلحات موضوعية: Taiwan djulis, lactic acid bacteria, antioxidant, fermented dairy product, glucose utilization, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Chih-Yao Hou, Sulfath Hakkim Hazeena, Shu-Ling Hsieh, Jhih-Ying Ciou, Chang-Wei Hsieh, Ming-Kuei Shih, Min-Hung Chen, Chao-Wen Tu, Ping-Hsiu Huang
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 60:1600-1611
مصطلحات موضوعية: Food Science