-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Caijun Ren, Qiangqiang Li, Teng Luo, Mirko Betti, Miao Wang, Suzhen Qi, Liming Wu, Liuwei Zhao
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 10, p 1809 (2023)
مصطلحات موضوعية: Lespedeza bicolor Turcz. honey, polyphenols, antioxidative activity, anti-inflammatory activity, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Philip Soladoye, Yuliya Hrynets, Mirko Betti, Zeb Pietrasik
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 4, Pp 411-421 (2021)
مصطلحات موضوعية: glucosamine, ascorbic acid, beef burger, consumer acceptability, quality attributes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Fuyao Zou, Yuliya Hrynets, M.S. Roopesh, Mirko Betti
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100083- (2022)
مصطلحات موضوعية: Glucosamine caramel, Non-enzymatic browning, UV-C, Pyrazines, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Henan Wang, Mirko Betti
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 46, Iss , Pp 556-566 (2018)
مصطلحات موضوعية: Fe uptake, Chondroitin sulfate oligosaccharides, Bovine milk glycans, Ferritin formation, Caco-2 cells, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengmeng Feng, Mirko Betti
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 45, Iss , Pp 277-287 (2018)
مصطلحات موضوعية: Collagen glycopeptide, Pro-Hyp-CONH-GlcN, Dermal fibroblast, Pro-Hyp, Hyaluronan, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 3, Iss 7 (2017)
مصطلحات موضوعية: Microbiology, Food science, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuliya Hrynets, Maurice Ndagijimana, Mirko Betti
المصدر: PLoS ONE, Vol 10, Iss 9, p e0139022 (2015)
وصف الملف: electronic resource
-
8
المؤلفون: Sakonwat Kuepethkaew, Sappasith Klomklao, Soottawat Benjakul, Mirko Betti, Benjamin K. Simpson
المصدر: International Journal of Refrigeration. 143:19-27
مصطلحات موضوعية: Mechanical Engineering, Building and Construction
-
9
المؤلفون: Zeb Pietrasik, Mirko Betti, Philip Soladoye, Yuliya Hrynets
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 4, Pp 411-421 (2021)
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Nutrition. Foods and food supply, quality attributes, Sensory system, Ascorbic acid, chemistry.chemical_compound, Beef burger, chemistry, Glucosamine, beef burger, glucosamine, ascorbic acid, TX341-641, Food science, consumer acceptability, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::40ad0ff8e1aa3ba2960aa24b1e5ce23d
http://journal.pan.olsztyn.pl/Effect-of-Glucosamine-and-Ascorbic-Acid-Addition-on-Beef-Burger-Textural-and-Sensory,142926,0,2.html -
10
المؤلفون: Bimol C. Roy, Chamali Das, Hui Hong, Mirko Betti, Heather L. Bruce
المصدر: Waste and Biomass Valorization. 13:831-843
مصطلحات موضوعية: Environmental Engineering, Renewable Energy, Sustainability and the Environment, Waste Management and Disposal