-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahdieh Zare, Mohammad-Taghi Golmakani, Mehrdad Niakousari, Mohammad Hadi Eskandari, Fatemeh Ghiasi, Seyed Mohammad Hashem Hosseini
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 7, Pp 4308-4319 (2024)
مصطلحات موضوعية: alginate/whey protein isolate-based emulgel, processed cheese, rheological properties, solid fat replacer, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Fatemeh Khorami, Sedigheh Babaei, Shahriyar Valizadeh, Mahmood Naseri, Mohammad‐Taghi Golmakani
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 4, Pp 2511-2522 (2024)
مصطلحات موضوعية: chitosan, fucoidan, layer‐by‐layer coating, rainbow trout, Sargassum angustifolium, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 4, Pp 2874-2885 (2024)
مصطلحات موضوعية: betalain, biosensor, image processing, kafirin, red beetroot, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Malihe Keramat, Mohammad-Taghi Golmakani
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101343- (2024)
مصطلحات موضوعية: Emulsion gel, Organogel, Oxidation kinetic, Rosmarinic acid esters, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad-Taghi Golmakani, Mohammad Mahdi Hajjari, Farzaneh Kiani, Niloufar Sharif, Seyed Mohammad Hashem Hosseini
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101275- (2024)
مصطلحات موضوعية: Active food packaging, Electrospinning, Gliadin, Phycocyanin, Spirulina extract, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100700- (2023)
مصطلحات موضوعية: Gelled emulsion, Mass transfer, Oxidative stability, Sesamol esters, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Malihe Keramat, Mohammad-Taghi Golmakani, Mehrdad Niakousari
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Marzieh Rownaghi, Mehrdad Niakousari, Mohammad-Taghi Golmakani, Seyed Mohamad Hashem Hosseini
المصدر: Journal of Food and Bioprocess Engineering, Vol 5, Iss 1, Pp 67-75 (2022)
مصطلحات موضوعية: aqueous oil, edible oil, extraction, ohmic, sour orange seeds, ultrasound, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Maryam Farahmand, Mohammad-Taghi Golmakani, Mehrdad Niakousari, Marjan Majdinasab, Seyed Mohammad Hashem Hosseini
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100553- (2023)
مصطلحات موضوعية: Mickering emulsion, Salt-induced cold-set microgel, Marjoram extract, Linseed oil, Oxidative stability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 12, Pp 6662-6671 (2021)
مصطلحات موضوعية: anthocyanin, bioactives, functional yogurt, phenolic compounds, pomegranate juice, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177