-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mozhgan Roudbari, Mohsen Barzegar, Mohammad Ali Sahari
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 5, Pp 3688-3695 (2024)
مصطلحات موضوعية: antiglycation, extract, inhibitor, pistachio, pomegranate, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Melika Vahdani, Mohammad Ali Sahari, Mehrnaz Tanavar
المصدر: Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 8, Iss , Pp 100201- (2024)
مصطلحات موضوعية: Genetically modified organisms (GMOs), Polymerase chain reaction (PCR), DNA extraction, PCR inhibitors, Crude and refined edible oils, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 11, Pp e31581- (2024)
مصطلحات موضوعية: Functional gummy candy, Pistachio green hull, Extract, Stevia, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديميةGeographical authentication of saffron by chemometrics applied to the ion mobility spectrometry data
المؤلفون: Nayereh Shamshiri, Reza Fattahi, Ahmad Mani-Varnosfaderani, Mohsen Barzegar, Mohammad Ali Sahari
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101455- (2024)
مصطلحات موضوعية: Ion mobility spectrometry, Saffron (Crocus sativus L.), Authentication, Multivariate statistical analysis, Geographical origin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101213- (2024)
مصطلحات موضوعية: Tea adulteration, Ion mobility spectrometry, Chemometrics, Synthetic colorant, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100471- (2023)
مصطلحات موضوعية: Pistachio green hull extract, Ultra filtration, Membrane fouling, Tannase, Pectinase, Oxidative stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Applied Food Biotechnology, Vol 10, Iss 2, Pp 141-154 (2023)
مصطلحات موضوعية: ▪ antimicrobial properties ▪ antioxidant effects ▪ ß-cyclodextrin ▪ encapsulation ▪ garlic oil ▪ sausage, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100293- (2023)
مصطلحات موضوعية: Jujube fruit, Processing methods, Phytochemical content, Nutritional quality, Total phenolic, Anthocyanin, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Applied Food Biotechnology, Vol 9, Iss 2, Pp 113-125 (2022)
مصطلحات موضوعية: ▪ ß-cyclodextrin ▪ encapsulation ▪ garlic oil ▪ low-fat salad dressing, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 6, Pp 1986-1996 (2019)
مصطلحات موضوعية: amaranth oil, oleogel, physicochemical, X‐ray diffraction, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177