-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jan Mikuš, Jiří Sochor, Štefan Ailer, Mojmír Baroň
المصدر: Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
مصطلحات موضوعية: autolysis, sludge, wine, amino acid, polyphenol, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Aleš Vavřiník, Kateřina Štůsková, Adrian Alumbro, Methusela Perrocha, Lenka Sochorová, Mojmír Baroň, Jiří Sochor
المصدر: Potravinarstvo, Vol 15, Pp 995-1004 (2021)
مصطلحات موضوعية: acetic acid bacteria, lactic acid bacteria, inhibition, silver particles, green synthesis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Aleš Vavřiník, Kateřina Štusková, Mojmír Baroň, Jiří Sochor
المصدر: Potravinarstvo, Vol 16 (2022)
مصطلحات موضوعية: vinegar fermentation, wine vinegar, vinegar, Acetobacter aceti, Gluconobacter oxydans, spontaneous fermentation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Radim Holešinský, Božena Průšová, Mojmír Baroň, Jaromír Fiala, Petra Kubizniakova, Vít Paulíček, Jiří Sochor
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 692-703 (2020)
مصطلحات موضوعية: spontaneous fermentation, yeast cultivation, yeast isolation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Lenka Tomášková, Jiří Sochor, Mojmír Baroň
المصدر: Potravinarstvo, Vol 11, Iss 1, Pp 132-137 (2017)
مصطلحات موضوعية: grapevine seeds, antioxidants, HPLC-UV/VIS, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lenka Tomášková, Jiří Sochor, Mojmír Baroň
المصدر: Potravinarstvo, Vol 11, Iss 1, Pp 71-76 (2017)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, flavonols, grapevine seeds, total polyphenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tünde Juríková, Ildikó Viczayová, Jiří Mlček, Jiří Sochor, Štefan Balla, Mojmír Baroň
المصدر: Potravinarstvo, Vol 10, Iss 1, Pp 475-480 (2016)
مصطلحات موضوعية: fruit consumption, vegetable consumption, college student, nut, soya, dietary habit, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Tünde Juríková, Jiří Mlček, Štefan Balla, Monika Ondrášová, Libor Dokoupil, Jiří Sochor, L’uba Ďurišová, Pavol Eliáš, Anna Adámková, Mojmír Baroň, Sezai Ercisli
المصدر: Agronomy, Vol 11, Iss 1, p 73 (2020)
مصطلحات موضوعية: Empetrum nigrum, Lonicera kamtchatica a Vaccinium oxycoccus, fruits, total phenolic content, antioxidant activity, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiří Téthal, Mojmír Baroň, Radek Sotolář, Stefan Ailer, Jiří Sochor
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 33, Iss 6, Pp 570-579 (2015)
مصطلحات موضوعية: grapevine variety, sugar concentration, total acids, tartaric acid, malic acid, yeast assimilable nitrogen, ph, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Pavlína Boudová Pečivová, Vlastimil Kubáň, Jiří Mlček, Tünde Juríková, Štefan Balla, Jiří Sochor, Mojmír Baroň
المصدر: Potravinarstvo, Vol 8, Iss 1, Pp 201-206 (2014)
مصطلحات موضوعية: guar gum, roll, sensory analysis, texture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource