-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Josef Soukup, Lenka Kouřimská, Monika Sabolová, Monika Okrouhlá
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 40, Iss 4, Pp 323-330 (2022)
مصطلحات موضوعية: fish fingers, potato croquettes, fat absorption, oil oxidation, oil colour, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Monika Sabolová, Václav Zeman, Gabriela Lebedová, Marek Doležal, Josef Soukup, Zuzana Réblová
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 38, Iss 6, Pp 404-409 (2020)
مصطلحات موضوعية: tocochromanols, antioxidant capacity, fatty acids, peroxide value, acid value, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Monika Sabolová, Lenka Kouřimská
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 1124-1130 (2020)
مصطلحات موضوعية: ascorbic acid, nitrate, fruit, vegetable, farmers' market, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lenka Kouřimská, Veronika Kotrbová, Martin Kulma, Anna Adámková, Jiří Mlček, Monika Sabolová, Dana Homolková
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 38, Iss 1, Pp 72-76 (2020)
مصطلحات موضوعية: acceptability, edible insects, novel food, sensory analysis, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jakub FIŠNAR, Monika SABOLOVÁ, Zuzana RÉBLOVÁ
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 36, Iss 6, Pp 441-451 (2018)
مصطلحات موضوعية: frying, lipid oxidation, plant oils, vitamin e, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Monika SABOLOVÁ, Štěpán CZORNYJ, Jakub FIŠNAR, Marek DOLEŽAL, Dominika SOSNOVÁ, Kateřina MATĚJKOVÁ, Zuzana RÉBLOVÁ
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 36, Iss 5, Pp 392-402 (2018)
مصطلحات موضوعية: fatty acids, french fries, polymerized triacylglycerols, potato chips, vitamin e, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Monika Sabolová, Anna Adámková, Lenka Kouřimská, Diana Chrpová, Jan Pánek
المصدر: Potravinarstvo, Vol 10, Iss 1, Pp 400-406 (2016)
مصطلحات موضوعية: sterol, tocopherol, Tenebrio mollitor, Zophobas morio, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8
المصدر: Food chemistry. 403
مصطلحات موضوعية: Gryllidae, Insecta, Gout, Purines, Edible Insects, Animals, Humans, General Medicine, Xanthine, Food Science, Analytical Chemistry, Uric Acid
-
9
المؤلفون: Lenka Kouřimská, Monika Sabolová
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 1124-1130 (2020)
مصطلحات موضوعية: Vitamin, Red peppers, biology, Vitamin C, Significant difference, food and beverages, lcsh:TX341-641, fruit, farmers' market, theater, biology.organism_classification, Ascorbic acid, chemistry.chemical_compound, chemistry, Nitrate, nitrate, Pepper, vegetable, Spinach, ascorbic acid, Food science, theater.play, lcsh:Nutrition. Foods and food supply, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f7545332f21f203f5a493a56d922d841
https://doi.org/10.5219/1347 -
10
المؤلفون: Jiří Mlček, Dana Homolková, Anna Adámková, Monika Sabolová, Lenka Kouřimská, Veronika Kotrbová, Martin Kulma
المصدر: Czech Journal of Food Sciences. 38:72-76
مصطلحات موضوعية: Consumption (economics), Toxicology, Czech, Geography, biology, Acheta, Cooking methods, House cricket, language, biology.organism_classification, language.human_language, Food Science