-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdul Fateh Hosseini, Mostafa Mazaheri‐Tehrani, Samira Yeganehzad, Seyed Mohammad Ali Razavi
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 3, Pp 1432-1440 (2021)
مصطلحات موضوعية: emulsifier, sesame paste, soy flour, textural properties, thermal properties, white compound chocolate, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 20, Iss 1, Pp 19-34 (2024)
مصطلحات موضوعية: doogh, rheology, serum separation, transglutaminase, whey protein concentrate, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 6, Pp 177-195 (2024)
مصطلحات موضوعية: a/o/w double emulsion, oleofoam, protein-polysaccharide ratios, rheological properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101033- (2024)
مصطلحات موضوعية: Oleofoam, Rheological properties, Stability, Fatty acid, Monoglyceride, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Parisa Parsa, Mostafa Mazaheri Tehrani, M. Mohebbi
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 4, Pp 427-450 (2023)
مصطلحات موضوعية: differential scanning calorimetry, improving agents, response surface methodology, scanning electron microscopy, wheat bran enriched-bread, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 12, Pp 4345-4359 (2022)
مصطلحات موضوعية: extrusion, pan bread, particle size, physicochemical properties, soybean hull, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 8, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
مصطلحات موضوعية: celiac, doughnut, gluten-free, hydrocolloids, transglutaminase, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8
المصدر: Journal of the Science of Food and Agriculture. 103:4184-4194
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Agronomy and Crop Science, Food Science, Biotechnology
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Saeid Hadi, Reza Amani, Mostafa Mazaheri Tehrani, Vahid Hadi, Sudiyeh Hejri, Sayid Mahdi Mirghazanfari, Gholamreza Askari
المصدر: Journal of Research in Medical Sciences, Vol 27, Iss 1, Pp 60-60 (2022)
مصطلحات موضوعية: athlete, cardiorespiratory function, compact food bar, Medicine
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 7, Iss 2, Pp 177-196 (2018)
مصطلحات موضوعية: cocoa substitute, physical properties, roasting, sensory properties, soy flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource