-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Schmitt Bernard, Ferry Constance, Mairesse Guillaume, Kerhoas Nathalie, Chesneau Guillaume, Weill Pierre, Mourot Jacques
المصدر: Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 25, Iss 2, p D205 (2018)
مصطلحات موضوعية: fatty acids, animal products, production system, Population Reference Intakes (PRIs), average French diet, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mourot Jacques, de Tonnac Auriane
المصدر: Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 22, Iss 6, p D610 (2015)
مصطلحات موضوعية: n-3 fatty acids, animal products quality, human health, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mourot Jacques, Guillevic Mathieu
المصدر: Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 22, Iss 6, p D612 (2015)
مصطلحات موضوعية: n-3 fatty acids, hemp, pig, meat quality, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mourot Jacques
المصدر: Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 1, Pp 37-42 (2010)
مصطلحات موضوعية: meat quality, pig, poultry, rabbit, lipids, fatty acids, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Morise Anne, Hermier Dominique, Combe Nicole, Legrand Philippe, Mourot Jacques, Fenart Evelyne, Weill Pierre
المصدر: Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 400-406 (2005)
مصطلحات موضوعية: alpha-linolenic acid, oleic acid, fatty acid bioavailability, lipogenesis, hamster, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Perception of messages associated with three sample menus in a company restaurant : healthy, low carbon footprint and traceable (English)
المؤلفون: Merdji, Mohamed, Certenais, Emmanuelle, Mairesse, Guillaume, Kerhoas, Nathalie, Mourot, Jacques, Dourmad, Jean-Yves
المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Diététique August 2019 54(4):230-239
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Multidimensional evaluation and development of a tool for the improvement of sustainability of menus (English)
المؤلفون: Dourmad, Jean-Yves, van der Werf, Hayo M.G., Mairesse, Guillaume, Schmitt, Bertrand, Chesneau, Guillaume, Kerhoas, Nathalie, Mourot, Jacques
المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Diététique August 2019 54(4):223-229
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Nature and importance of animal fats in human food (English)
المؤلفون: Mourot, Jacques
المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Dietetique December 2017 52(6):295-300
-
9دورية أكاديمية
Alternate Title: Changes in the composition of raw materials used in processed meat: consequences on the nutritional quality of products (English)
المؤلفون: Mourot, Jacques *
المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Diététique October 2019 54(5) Supplement
-
10دورية أكاديمية
Alternate Title: Changing rearing practices: Consequences for meat from pigs and other monogastric animals (English)
المؤلفون: Mourot, Jacques
المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Dietetique 2010 45(6):320-326