يعرض 1 - 10 نتائج من 384 نتيجة بحث عن '"Mourot Jacques"', وقت الاستعلام: 1.12s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Mourot Jacques, Guillevic Mathieu

    المصدر: Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 22, Iss 6, p D612 (2015)

    مصطلحات موضوعية: n-3 fatty acids, hemp, pig, meat quality, Oils, fats, and waxes, TP670-699

    وصف الملف: electronic resource

  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
  6. 6
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Perception of messages associated with three sample menus in a company restaurant : healthy, low carbon footprint and traceable (English)

    المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Diététique August 2019 54(4):230-239

  7. 7
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Multidimensional evaluation and development of a tool for the improvement of sustainability of menus (English)

    المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Diététique August 2019 54(4):223-229

  8. 8
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Nature and importance of animal fats in human food (English)

    المؤلفون: Mourot, Jacques

    المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Dietetique December 2017 52(6):295-300

  9. 9
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Changes in the composition of raw materials used in processed meat: consequences on the nutritional quality of products (English)

    المؤلفون: Mourot, Jacques *

    المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Diététique October 2019 54(5) Supplement

  10. 10
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Changing rearing practices: Consequences for meat from pigs and other monogastric animals (English)

    المؤلفون: Mourot, Jacques

    المصدر: In Cahiers de Nutrition et de Dietetique 2010 45(6):320-326