-
1دورية أكاديمية
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 18, Iss 2, Pp 120-129 (2023)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial activity, casein, chitosan, cinnamon essential oil, gelatin, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Dedes Amertaningtyas, Mulia Winirsya Apriliyani
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 18, Iss 2, Pp 111-119 (2023)
مصطلحات موضوعية: by-product, restructured meat, processed liver, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 18, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: functional group, microstructure, milk protein, particle size, protein profile, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Aris Sri Widati, Mustakim Mustakim, Eny Sri Widyastuti, Herly Evanuarini, Dedes Amertaningtyas, Mulia Winirsya Apriliyani
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 17, Iss 1, Pp 27-33 (2022)
مصطلحات موضوعية: rabbit meat, restructured meat, meatballs, tapioca flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Agus Susilo, Herly Evanuarini, Mulia Winirsya Apriliyani
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 16, Iss 3, Pp 181-189 (2021)
مصطلحات موضوعية: chicken meat, edible coatings, ozone, ultraviolet, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mulia Winirsya Apriliyani, Abdul Manab, Premy Puspitawati Rahayu, Miftahul Jannah, Puput Nurul Hidayah, Fina Faleha Firdiatila
المصدر: Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 4, Iss 1, Pp 8-17 (2021)
مصطلحات موضوعية: broiler meat, casein, chitosan, edible coating, storage, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 16, Iss 2, Pp 125-131 (2021)
مصطلحات موضوعية: casein-chitosan, tio2, solubility, turbidity, and packaging, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 15, Iss 1, Pp 13-20 (2020)
مصطلحات موضوعية: probiotic, milk fermentation, antihypercholesterolemia, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 13, Iss 1, Pp 46-53 (2018)
مصطلحات موضوعية: Pasteurized milk, temperature, transportation, marketing distribution, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10Different Type of Application Edible Coatings Technique on Beef of Physcochemical an Sensory Quality
المصدر: Jurnal Penelitian Pendidikan IPA. 8:534-540
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::efc72683dd87685929e85270a676db8e
https://doi.org/10.29303/jppipa.v8i2.1142