-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nadia Andrea Andreani, Arunabh Sharma, Brigitte Dahmen, Hannah E. Specht, Nina Mannig, Vanessa Ruan, Lara Keller, John F. Baines, Beate Herpertz-Dahlmann, Astrid Dempfle, Jochen Seitz
المصدر: Gut Microbes, Vol 16, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Microbiota, anorexia nervosa, eating disorder, gut-brain axis, adolescents, longitudinal study, Diseases of the digestive system. Gastroenterology, RC799-869
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Larissa Käver, Clara Voelz, Hannah E. Specht, Anna C. Thelen, Lara Keller, Brigitte Dahmen, Nadia Andrea Andreani, Klaus Tenbrock, Ronald Biemann, Katrin Borucki, Astrid Dempfle, John F. Baines, Cordian Beyer, Beate Herpertz-Dahlmann, Stefanie Trinh, Jochen Seitz
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 11, p 1596 (2024)
مصطلحات موضوعية: anorexia nervosa, cytokines, IL-15, IL-1β, IL-6 (TNF-α), gut microbiome, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Rahul Unni, Nadia Andrea Andreani, Marie Vallier, Silke S. Heinzmann, Jan Taubenheim, Martina A. Guggeis, Florian Tran, Olga Vogler, Sven Künzel, Jan-Bernd Hövener, Philip Rosenstiel, Christoph Kaleta, Astrid Dempfle, Daniel Unterweger, John F. Baines
المصدر: Gut Microbes, Vol 15, Iss 2 (2023)
مصطلحات موضوعية: Inflammatory bowel disease, E. coli, experimental evolution, evolutionary trade-offs, Diseases of the digestive system. Gastroenterology, RC799-869
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lara Keller, Astrid Dempfle, Brigitte Dahmen, Samira Schreiber, Roger A. H. Adan, Nadia Andrea Andreani, Unna N. Danner, Albrecht Eisert, Sergueï Fetissov, Florian Ph. S. Fischmeister, Andreas Karwautz, Kerstin Konrad, Karlijn L. Kooij, Stefanie Trinh, Benny van der Vijgh, Annemarie A. van Elburg, Michael Zeiler, John Baines, Jochen Seitz, Beate Herpertz-Dahlmann
المصدر: Trials, Vol 23, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
مصطلحات موضوعية: Anorexia nervosa, Gut microbiome, Gut microbiota, Microbiome-gut-brain axis, Supplementation, Polyunsaturated fatty acids, Medicine (General), R5-920
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1745-6215
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hannah E. Specht, Nina Mannig, Meriem Belheouane, Nadia Andrea Andreani, Klaus Tenbrock, Ronald Biemann, Katrin Borucki, Brigitte Dahmen, Astrid Dempfle, John F. Baines, Beate Herpertz-Dahlmann, Jochen Seitz
المصدر: Frontiers in Psychiatry, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: anorexia nervosa, cytokine, proinflammatory, leaky gut, microbiome, TNF-α, Psychiatry, RC435-571
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Luca Fasolato, Nadia Andrea Andreani, Roberta De Nardi, Giulia Nalotto, Lorenzo Serva, Stefania Balzan, Barbara Cardazzo, Lisa Carraro, Federico Fontana, Enrico Novelli
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 7, Iss 1 (2018)
مصطلحات موضوعية: Pseudomonas fluorescens, Polyphasic approach, NIRs, UV-Vis spectroscopy, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Silvia Dotti, Tina Lombardo, Riccardo Villa, Andrea Cacciamali, Cinzia Zanotti, Nadia Andrea Andreani, Stefano Cinotti, Maura Ferrari
المصدر: PLoS ONE, Vol 12, Iss 1, p e0169391 (2017)
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Nadia Andrea Andreani, Lisa Carraro, Luca Fasolato, Stefania Balzan, Rosaria Lucchini, Enrico Novelli, Barbara Cardazzo
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 5, Iss 4 (2016)
مصطلحات موضوعية: Pseudomonas fluorescens, Spoilage, Dairy products, AprX, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Eleonora Sattin, Nadia Andrea Andreani, Lisa Carraro, Rosaria Lucchini, Luca Fasolato, Andrea Telatin, Stefania Balzan, Enrico Novelli, Barbara Simionati, Barbara Cardazzo
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
مصطلحات موضوعية: Food Safety, microbial community, spoilage, volatile compounds, Milk whey, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Luca Fasolato, Barbara Cardazzo, Stefania Balzan, Lisa Carraro, Nadia Andrea Andreani, Agnese Taticchi, Enrico Novelli
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 5, Iss 2 (2016)
مصطلحات موضوعية: Phenols, Fresh food, Olive vegetation water, Shelf life, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource