-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Aurea I. Morales-Estrada, Ahidé López-Merino, Nestor Gutierrez-Mendez, Enrico A. Ruiz, Araceli Contreras-Rodríguez
المصدر: Polish Journal of Microbiology, Vol 65, Iss 3 (2016)
مصطلحات موضوعية: Pediococcus acidilactici, bacteriocin, cheese, cotija, lactic acid bacteria, Genetics, QH426-470, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Paola Reyes-Chaparro, Nestor Gutierrez-Mendez, Erika Salas-Muñoz, Juan Guillermo Ayala-Soto, David Chavez-Flores, León Hernández-Ochoa
المصدر: International Journal of Polymer Science, Vol 2015 (2015)
مصطلحات موضوعية: Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 5, Iss 1, p 10 (2016)
مصطلحات موضوعية: ultraviolet irradiation, non-thermal food preservation, bioactive compounds stability, apple juice storage, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Guadalupe Villarreal-Rodríguez, Jesús Manuel Escajeda-García, Lingyun Chen, Nubia Amaya-Olivas, Teresita Ruiz-Anchondo, David Neder-Suarez, David Chávez-Flores, Néstor Gutierrez-Mendez, León Hernández-Ochoa
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 5, p 314 (2024)
مصطلحات موضوعية: gel, organic solvents, rheological properties, Colletotrichum gloeosporioides, carbohydrates, pectin, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Nidia Aracely Chacón-Flores, Guadalupe Isela Olivas-Orozco, Carlos Horacio Acosta-Muñiz, Néstor Gutiérrez-Méndez, David Roberto Sepúlveda-Ahumada
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3751 (2023)
مصطلحات موضوعية: water activity, lactic culture, Escherichia coli, bacterial inhibition, dairy products, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: NESTOR GUTIERREZ MENDEZ
المساهمون: BELINDA VALLEJO GALLAND, Guadalupe Virginia Nevárez Moorillón, Elisa Miriam Valenzuela Soto, JUAN CARLOS RAMIREZ SUAREZ
المصدر: Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo
CIAD
Repositorio Institucional del CIADمصطلحات موضوعية: 2301 [cti], COORDINACIÓN DE TECNOLOGiA DE ALIMENTOS DE ORIGEN ANIMAL [PRODUCTOS LACTEOS], 230102 [cti], 2 [cti], 23 [cti]
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7b8ad1fecdf665b954cdc02049f8e2b5
http://ciad.repositorioinstitucional.mx/jspui/handle/1006/835 -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Carolina Nájera-Domínguez, Néstor Gutiérrez-Méndez, Diego E. Carballo-Carballo, María Rosario Peralta-Pérez, Blanca Sánchez-Ramírez, Guadalupe Virginia Nevarez-Moorillón, Armando Quintero-Ramos, Antonio García-Triana, Efren Delgado
المصدر: International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2314-5765
-
8دورية أكاديمية
المصدر: AIMS Agriculture and Food, Vol 5, Iss 1, Pp 86-101 (2020)
مصطلحات موضوعية: raw milk cheese, chihuahua cheese, lactic acid bacteria, microbial quality, cheese characterization, Agriculture (General), S1-972, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Dely Rubí Chávez-Garay, Néstor Gutiérrez-Méndez, Blanca Estela Sanchez-Ramirez, Iván Salmeron, León Raúl Hernández Ochoa, David Chávez-Flores, Sergio Martínez-Monteagudo
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 688-697 (2020)
مصطلحات موضوعية: lecithin-based emulsions, phospholipase a1, nanoemulsion, emulsion stability, lysophospholipids, hydrophile-lipophile balance, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ivette Karina Ramírez-Rivas, Néstor Gutiérrez-Méndez, Ana Luisa Rentería-Monterrubio, Rogelio Sánchez-Vega, Juan Manuel Tirado-Gallegos, Eduardo Santellano-Estrada, Martha María Arevalos-Sánchez, América Chávez-Martínez
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 9, p 1264 (2022)
مصطلحات موضوعية: ACE-inhibitory, antioxidant activity, requeson cheese, sodium chloride, potassium chloride, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource