-
1دورية أكاديمية
Alternate Title: Удосконалення технології виготовлення сиров'ялених продуктів з яловичини (Ukrainian)
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larisa, Nikolaenko, Mykola, Kanishchev, Oleksandr, Beyko, Lyudmila, Holembovska, Nataliia
المصدر: Scientific Journal 'Animal Science & Food Technologies'; 2023, Vol. 14 Issue 4, p26-39, 14p
مصطلحات موضوعية: BEEF products, SODIUM nitrites, BIOTECHNOLOGY, BEETS, AQUEOUS solutions
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Ustymenko, Ihor, Slobodyanyuk, Nataliia, Israelian, Valentyna, Rozbytska, Tatyana, Holembovska, Nataliia, Kostiuk, Tetiana, Prokopenko, Nataliia, Marchyshyna, Yevheniia
المصدر: Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 43, p260-266, 7p
مصطلحات موضوعية: FERMENTED milk, CARRAGEENANS, FOOD emulsions, DAIRY industry, HYDROCOLLOIDS, UNSATURATED fatty acids
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheplinska, Marija, Bal-Prylypko, Larisa, Nikolaenko, Mykola, Vasyliv, Volodymyr, Mushtruk, Mikhailo, Slobodyanyuk, Natalija, Shablii, Liubov
المصدر: Journal of Hygienic Engineering & Design; 2023, Vol. 42, p315-320, 6p
مصطلحات موضوعية: DRYING, VEGETABLES, AQUEOUS solutions, BEETS, RAW materials
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі. (Ukrainian)
المؤلفون: Filin, Sergei, Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Holembovska, Nataliia, Kushnir, Yurii
المصدر: Scientific Journal 'Animal Science & Food Technologies'; 2023, Vol. 14 Issue 2, p100-112, 13p
مصطلحات موضوعية: INTERMEDIATE goods, QUALITY of life, VEGETARIANISM, HUMANITY, AMINO acids
-
5
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Stepasyuk, Ludmila, Cherednichenko, Olena, Lialyk, Anastasiya
مصطلحات موضوعية: concentration, purchasing power, Livestock Production/Industries, influence of factors, Demand and Price Analysis, pork, Agribusiness, correlation and regression analysis, price
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::893dd8dbfd33e6c145234af7e6a77e1c
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Volkhov, Taisiia, Holembovska, Nataliia, Tyshchenko, Liudmyla, Ivaniuta, Anastasiia, Israelian, Valentyna, Menchynska, Alina, Shynkaruk, Oleksandra, Melnik, Viktoriia
المصدر: Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2023, Vol. 17 Issue 1, p110-121, 12p
مصطلحات موضوعية: ICE cream, ices, etc., MILK substitutes, VEGETARIAN foods
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ustymenko, Ihor, Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Ivaniuta, Anastasiia, Tverezovska, Nina, Chumachenko, Ivan, Pylypchuk, Oksana, Rozbytska, Tatyana, Gruntovskyi, Mykola, Melnik, Viktoriia
المصدر: Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2023, Vol. 17 Issue 1, p159-169, 11p
مصطلحات موضوعية: FOOD emulsions, VEGETABLE oils, SOUR cream
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larisa, Nikolaenko, Mykola, Zheplinska, Marija, Vasyliv, Volodymyr, Mushtruk, Mikhailo
المصدر: Journal of Hygienic Engineering & Design; 2022, Vol. 41, p76-83, 8p
مصطلحات موضوعية: HONEY, PESTICIDES, ANTIBIOTICS, CHLORAMPHENICOL
مصطلحات جغرافية: UKRAINE
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Bal-Prylypko, Larisa, Yancheva, Maryna, Paska, Mariia, Ryabovol, Maxim, Nikolaenko, Mykola, Israelian, Valentyna, Pylypchuk, Oksana, Tverezovska, Nina, Kushnir, Yurii, Nazarenko, Maryna
المصدر: Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2022, Vol. 16 Issue 1, p25-41, 15p
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheplinska, Marija, Mushtruk, Mikhailo, Vasyliv, Volodymyr, Kuts, Anatolii, Slobodyanyuk, Natalia, Bal-Prylypko, Larysa, Nikolaenko, Mykola, Kokhan, Olena, Reznichenko, Yuriy, Salavor, Oksana
المصدر: Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2021, Vol. 15 Issue 1, p528-535, 8p, 3 Charts, 3 Graphs