-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Simić Marijana Z., Šimurina Olivera D., Nježić Zvonko B., Vančetović Jelena P., Kandić Vesna G., Nikolić Valentina V., Žilić Slađana M.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 48, Iss 2, Pp 185-200 (2021)
مصطلحات موضوعية: colored maize, bread making, textural properties, sensory properties, ascorbic acid, sugar, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Psodorov Dragan, Lazić Vera, Ačanski Marijana, Psodorov Đorđe, Popović Senka, Plavšić Dragana, Pastor Kristian, Šuput Danijela, Nježić Zvonko
المصدر: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 24, Iss 2, Pp 149-155 (2018)
مصطلحات موضوعية: fatty acid, GC-MS, packaging material, Ricotta-filled pastry, storage, Chemical engineering, TP155-156, Chemical industries, HD9650-9663
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Košutić Milenko, Filipović Jelena, Nježić Zvonko, Filipović Vladimir S., Filipović Vladimir M., Blagojević Bojana
المصدر: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 23, Iss 2, Pp 229-236 (2017)
مصطلحات موضوعية: wild oregano, sunflower, corn flakes, physical-texture properties, chemical properties, Chemical engineering, TP155-156, Chemical industries, HD9650-9663
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Košutić Milenko, Filipović Jelena, Nježić Zvonko, Varga Ana, Plavšić Dragana
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 22, Iss 2, Pp 101-103 (2018)
مصطلحات موضوعية: corn flakes, drying temperature, functional products, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Filipović Jelena, Košutić Milenko, Jevtić-Mučibabić Rada, Nježić Zvonko, Filipović Vladimir, Nićetin Milica
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 21, Iss 4, Pp 204-206 (2017)
مصطلحات موضوعية: nutritive value, amino acid, digestibility of protein, flakes product, sunflower, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 21, Iss 4, Pp 211-213 (2017)
مصطلحات موضوعية: cereals, consumers, functional products, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Šimurina Olivera D., Popov Stevan D., Filipčev Bojana V., Dodić Jelena M., Bodroža-Solarov Marija I., Demin Mirjana, Nježić Zvonko B.
المصدر: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 20, Iss 4, Pp 471-480 (2014)
مصطلحات موضوعية: substandard quality flour, transglutaminase, L-ascorbic acid, optimization, Chemical engineering, TP155-156, Chemical industries, HD9650-9663
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Šimurina Olivera, Filipčev Bojana, Popov Stevan, Bodroža-Solarov Marija, Brkljača Jovana, Grbić Jasna, Nježić Zvonko
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 17, Iss 1, Pp 29-32 (2013)
مصطلحات موضوعية: transglutaminase, lipase, xylanase, dough energy, optimization, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Kormanjoš Šandor M., Filipović Slavko S., Radović Vera A., Okanović Đorđe G., Nježić Zvonko B.
المصدر: Hemijska Industrija, Vol 67, Iss 1, Pp 135-138 (2013)
مصطلحات موضوعية: feather, hydrolysis, digestibility, cysteine, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/0367-598X
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Cvetković Biljana R., Malbaša Radomir V., Lončar Eva S., Nježić Zvonko B., Šimurina Olivera, Filipčev Bojana, Tepić Aleksandra
المصدر: Hemijska Industrija, Vol 66, Iss 4, Pp 553-558 (2012)
مصطلحات موضوعية: L-ascorbic acid, determination, method, fruits, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/0367-598X