-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Ruth O. Agabje, Adeshola A. Babayeju, Deborah O. Opaleke, Fausat L. Kolawole, Abdulhameed A. Badmos, Patrick B. Njobeh, Oluwafemi A. Adebo
المصدر: Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Consumer survey, Groundnut, Physicochemical properties, Vegetable oils, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2731-4286
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 6, Pp 4223-4232 (2024)
مصطلحات موضوعية: dairy feed, geographical location, heavy metal, ICP‐MS, South Africa, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
مصطلحات موضوعية: Mycotoxins, Fumonisin, Climate change, Machine learning, Predictive modelling, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 8, Iss , Pp 100197- (2024)
مصطلحات موضوعية: A. flavus, Aflatoxin, Maize, Molecular identification, biomonitoring, LC-MS, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Gbashi, SefaterAff1, IDs41598023383223_cor1, Maselesele, Tintswalo Lindi, Njobeh, Patrick Berka, Molelekoa, Tumisi Beiri Jeremiah, Oyeyinka, Samson Adeoye, Makhuvele, Rhulani, Adebo, Oluwafemi AyodejiAff2, IDs41598023383223_cor7
المصدر: Scientific Reports. 13(1)
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 2, Pp e24435- (2024)
مصطلحات موضوعية: Aflatoxin B1, Antioxidants, Detoxification, Phytochemicals, And reactive oxygen species, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Julianah Olayemi Odukoya, Sarah De Saeger, Marthe De Boevre, Gabriel Olaniran Adegoke, Frank Devlieghere, Siska Croubels, Gunther Antonissen, Johnson Oluwaseun Odukoya, Patrick Berka Njobeh
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e23025- (2024)
مصطلحات موضوعية: Dehulled maize, Fermentation, Food processing, Food safety, GC-HRTOF-MS, UHPLC-MS/MS, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Julianah Olayemi Odukoya, Sarah De Saeger, Marthe De Boevre, Gabriel Olaniran Adegoke, Frank Devlieghere, Siska Croubels, Gunther Antonissen, Oluwafemi Ayodeji Adebo, Sefater Gbashi, Johnson Oluwaseun Odukoya, Patrick Berka Njobeh
المصدر: Food Hydrocolloids for Health, Vol 4, Iss , Pp 100160- (2023)
مصطلحات موضوعية: Food metabolomics, Food processing, food safety, GC-HR-TOF/MS, ogi, traditional fermentation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Oluwatosin E. Taiwo, Hamza Abdul, Ginalyn A. Rustria, Ajibola B. Oyedeji, Oluwafemi A. Adebo, Abe S. Gerrano, Stephen O. Amoo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100372- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, Functional properties, Pounded yam, Texture, Yam flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Sefater Gbashi, Chiemela E. Chinma, Janet A. Adebo, Oluseyi M. Ajayi, Oluwafemi A. Adebo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100357- (2023)
مصطلحات موضوعية: GC-HRTOF-MS, Legume, Metabolite, Pasta, Whole wheat, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource