-
1دورية أكاديمية
المصدر: BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
مصطلحات موضوعية: Agrobacterium tumefaciens, Biological control, Endophytic bacteria, Crown gall, Non-volatile compounds, Virulence traits, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1471-2229
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Aijun Li, Gang Yang, Zhirong Wang, Shenglan Liao, Muying Du, Jun Song, Jianquan Kan
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 13, Iss 1, Pp 434-443 (2024)
مصطلحات موضوعية: Douchi, Starting strains, Non-volatile compounds, Volatile compounds, Sensory evaluation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 301-311 (2023)
مصطلحات موضوعية: green tea, storage, non-volatile compounds, ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry, flavonoids, lipids, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuang Liu, Hongjing Dong, Wenhua Ji, Minmin Zhang, Wenjuan Duan, Xiao Wang
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100340- (2023)
مصطلحات موضوعية: Massa medicate fermentata, Stir-frying, Non-volatile compounds, Volatile compounds, Quality control, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengcong Zhang, Lixuan Zhang, Chengzhe Zhou, Kai Xu, Guangwu Chen, Linjie Huang, Zhongxiong Lai, Yuqiong Guo
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 9, p 1249 (2024)
مصطلحات موضوعية: Aijiao oolong tea, enzyme reaction stage, non-volatile compounds, volatile compounds, metabolomics, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiong Xu, Ke Bi, Guangyu Wu, Ping Yang, Hongjun Li, Wei Jia, Chunhui Zhang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 5, p 702 (2024)
مصطلحات موضوعية: chicken osteopontin, enzymatic hydrolysis, Maillard reaction, volatile compounds, non-volatile compounds, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohd-Baseri, Nurkhalida, Kheirel Anuar, Muhammad Salahudin, Shamsuhazli, Nur Alia Syamimi, Zulkifli, Mohd Amirul Faiz, Wasoh, Helmi, Yusof, Mohd TermiziAff1, IDs10123022002754_cor6
المصدر: International Microbiology: Official Journal of the Spanish Society for Microbiology. 26(1):91-98
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 224-231 (2023)
مصطلحات موضوعية: crassostrea gigas, waterless live storage, viability, non-volatile compounds, flavor quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiawang Wang, Yumeng Sui, Jiasheng Lu, Zhiming Dong, Haotian Liu, Baohua Kong, Qian Chen
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100840- (2023)
مصطلحات موضوعية: Traditional fermented sauerkraut, Flavor metabolites, Non-volatile compounds, Volatile compounds, Bacterial community, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiajia Yin, Xidan Hu, Yanlin Hou, Shutian Liu, Shugang Jia, Chunfang Gan, Yanli Ou, Xuehong Zhang
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100180- (2023)
مصطلحات موضوعية: Pomelo, Volatiles, Non-volatile compounds, Antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource