-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Zeki Erol, Jerina Rugji, Fulya Taşçı, Hatice Ahu Kahraman, Valeria Toppi, Laura Musa, Giacomo Di Giacinto, Nur Alim Bahmid, Mohammad Mehdizadeh, Roberto Castro-Muñoz
المصدر: Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-47 (2023)
مصطلحات موضوعية: Fermentation, Non-communicable disease, Waste valorization, Fermented dairy, Fermented meat, Fermented plant-based foods, Technology, Chemical technology, TP1-1185, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2197-4365
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 8, Pp e29066- (2024)
مصطلحات موضوعية: Seafood, Preservation, Packaging, Spoilage, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Sipper Khan, Mohammad Mehdizadeh, Nur Alim Bahmid, Danung Nur Adli, Tony R. Walker, Rosa Perestrelo, José S. Câmara
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 2, Pp e22184- (2024)
مصطلحات موضوعية: Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Sipper Khan, Mohammad Mehdizadeh, Nur Alim Bahmid, Danung Nur Adli, Tony R. Walker, Rosa Perestrelo, José S. Câmara
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21196- (2023)
مصطلحات موضوعية: Consumer demand, Food packaging, Antimicrobial packaging, Consumer behaviour, Environmental concerns, Antioxidant compounds, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100407- (2024)
مصطلحات موضوعية: Analog rice, Soybean flour, Corn starch, Transglutaminase, Protein alternatives, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Oscar Zannou, Nur Alim Bahmid, Hafize Fidan, Abdel-Fadel Alamou, Аndrey Аshotovich Nagdalian, Abdo Hassoun, Ito Fernando, Salam A. Ibrahim, Muhammad Arsyad
المصدر: Future Foods, Vol 6, Iss , Pp 100191- (2022)
مصطلحات موضوعية: Food packaging, Industry 4.0, Nanotechnology, Socio-psychological factors, Sustainable packaging, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Shubhra Singh, Nur Alim Bahmid, Taha Mehany, Douglas J. H. Shyu, Elham Assadpour, Narjes Malekjani, Roberto Castro-Muñoz, Seid Mahdi Jafari
المصدر: Colloids and Interfaces, Vol 7, Iss 2, p 25 (2023)
مصطلحات موضوعية: active packaging, bioactive compounds, controlled release, encapsulation, mathematical modeling, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Nur Alim Bahmid, Jenneke Heising, Vincenzo Fogliano, Matthijs Dekker
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 6, p 789 (2020)
مصطلحات موضوعية: mustard seeds, allyl isothiocyanate, Pseudomonas fragi, spoilage bacteria, microbial inhibition, shelf life, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9
المؤلفون: Nur Alim Bahmid, Shahida Anusha Siddiqui, Hermawan Dwi Ariyanto, Kirana Sanggrami Sasmitaloka, Nikheel Bhoraj Rathod, Satriyo Krido Wahono, Swarna Jaiswal, Gulden Goksen, Anastasia Wheni Indrianingsih
المصدر: Food Reviews International. :1-24
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, Food Science
-
10
المؤلفون: Ali Ali Redha, Shahida Anusha Siddiqui, Reza Zare, Daniele Spadaccini, Silvia Guazzotti, Xi Feng, Nur Alim Bahmid, Yuan Seng Wu, Fathima Zahraa Ozeer, Rotimi E. Aluko
المصدر: Food Reviews International. :1-23
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, Food Science