-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: A. Zaparenko, V. Dorozhko, S. Didenko, O. Holyk, А. Novik
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: waxy wheat flour, sponge cakes, biscuits, fruitcakes, muffins, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: A. Zaparenko, S. Didenko, O. Holyk, Y. Goloventsov
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 2 (2020)
مصطلحات موضوعية: emmer flour, wheat flour, flour properties, fermentation, puff pastry, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
3
المصدر: Central Ukrainian Scientific Bulletin. Technical Sciences. :94-99
مصطلحات موضوعية: Online learning, Pedagogy, Distance education, General Medicine, Psychology
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e7f7bcc4eafe2fc357b2ece26b0c5835
https://doi.org/10.32515/2664-262x.2021.4(35).94-99 -
4
المؤلفون: S. Didenko, O. Holyk, Y. Goloventsov, A. Zaparenko
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 2 (2020)
مصطلحات موضوعية: 0106 biological sciences, lcsh:T, flour properties, lcsh:S, 04 agricultural and veterinary sciences, Biology, 01 natural sciences, lcsh:Technology, emmer flour, wheat flour, puff pastry, lcsh:Agriculture, 040103 agronomy & agriculture, 0401 agriculture, forestry, and fisheries, fermentation, 010606 plant biology & botany
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9c41218e1c782e5e6514ac84d9da2721
https://journals.onaft.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/1717 -
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.