-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hyangyeon Jeong, Sojeong Yoon, Seong Min Jo, Seong Jun Hong, Younglan Ban, Hyeonjin Park, Moon Yeon Youn, Eui-Cheol Shin
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101226- (2024)
مصطلحات موضوعية: Hemp seed oil, Maillard reaction, Chemosensory properties, Multivariate analysis, Odor active compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: M.G. Yu, C.D. Zheng, T. Li, H.L. Song, L.J. Wang, W. Zhang, H. Sun, Q.G. Xie, S.L. Jiang
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 9, Pp 5970-5987 (2023)
مصطلحات موضوعية: infant formula, odor-active compounds, Maillard reaction, lipid oxidation, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: SUN Xizhen, XIONG Yaqing, LIU Jiahuan, QIAN Quanquan, XIE Qianqian, WEI Shuxia, CHEN Yanhe
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 266-273 (2023)
مصطلحات موضوعية: qingxiangxing baijiu, aroma extract dilution analysis, sensory characteristics, odor active compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Zeyu, WANG Bei, CAO Yanping
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 189-198 (2023)
مصطلحات موضوعية: thermal reaction-derived flavorings, storage, odor-active compounds, sensory quality, spices, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Aneta Pater, Paweł Satora, Magdalena Januszek
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 4, p 844 (2024)
مصطلحات موضوعية: low-alcohol beers, coriander seeds, volatiles, odor-active compounds, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 6, Pp 268-276 (2023)
مصطلحات موضوعية: shaomai, odor active compounds, aroma extract dilution analysis, odor activity value, key odorants, storage, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinxue Qin, Jingtao Zhou, Chang He, Li Qiu, De Zhang, Zhi Yu, Yu Wang, Dejiang Ni, Yuqiong Chen
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100809- (2023)
مصطلحات موضوعية: Lichuan black tea, Cultivars, GC-O-MS, Non-volatile components, Volatile components, Odor-active compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Maurizio Piergiovanni, Veronica Termopoli
المصدر: Chemistry, Vol 4, Iss 4, Pp 1679-1695 (2022)
مصطلحات موضوعية: derivatization, sample preparation, volatile odor-active compounds, odor, aroma, flavor, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Future Foods, Vol 7, Iss , Pp 100224- (2023)
مصطلحات موضوعية: Black soldier fly larvae, Odor-active compounds, Protein content, GC/MS, GC/O, Off-flavor, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chao Wang, Wazhen Xu, Yuqi Yuan, Yuke Zhai, Tengfei Hu, Jianan Huang, Zhonghua Liu, Qin Li
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100551- (2023)
مصطلحات موضوعية: Fu-brick tea, Odor-active compounds, Release behaviors, Sensory analysis, Instrumental analysis, Nonlinear curve fitting analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource