-
1دورية أكاديمية
المصدر: Food Frontiers, Vol 3, Iss 3, Pp 489-504 (2022)
مصطلحات موضوعية: antihyperlipidemic, antioxidant activity, functional food, nutritional composition, phenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Oluwole Steve Ijarotimi
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-18 (2022)
مصطلحات موضوعية: Infant diets, Protein-energy-density complementary foods, Indigenous food materials, Home-based processing methods, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2661-8974
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Samuel Oladeji Oguntuase, Oluwole Steve Ijarotimi, Timilehin David Oluwajuyitan, Ganiyu Oboh
المصدر: SN Applied Sciences, Vol 4, Iss 4, Pp 1-16 (2022)
مصطلحات موضوعية: Wheat-bambara groundnut bread, Nutritional quality, Glyceamic index, Antioxidant properties, Science, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Bulletin of the National Research Centre, Vol 46, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
مصطلحات موضوعية: Affordable local food materials, Homemade complementary foods, Acceptability, Protein-energy malnutrition, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2522-8307
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Oluwole Steve Ijarotimi
المصدر: Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 14, Iss 1, Pp 63-73 (2022)
مصطلحات موضوعية: infant food, amino acid profiles, nutritional quality, acceptability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Clinical Phytoscience, Vol 7, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
مصطلحات موضوعية: Functional food, Nutritional composition, Phenolic compounds, Antioxidant activity, Antihyperlipidemic, Medicine, Homeopathy, RX1-681
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2199-1197
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100134- (2022)
مصطلحات موضوعية: Gluten-free wheat flour, Dietary fibers, Amino acid profiles, Functional foods, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Clinical Phytoscience, Vol 7, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
مصطلحات موضوعية: Bio-efficacy, Phytonutrient, Antidiabetic activities, Antihypertensive potential, Medicine, Homeopathy, RX1-681
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2199-1197
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Oluwole Steve Ijarotimi, Oluwatoyin Adeola Wumi-Adefaye, Timilehin David Oluwajuyitan, Olajumoke Rebecca Oloniyo
المصدر: Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100074- (2022)
مصطلحات موضوعية: Melon seed Proteins, Antioxidant Activities, α-amylase, α-glucosidase, Angiotensin-1- converting enzyme, Inhibitory Potentials, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Applied Food Research, Vol 1, Iss 2, Pp 100022- (2021)
مصطلحات موضوعية: Gluten free wheat, Low glycemic index foods, Antihyperglycaemia activity, Nutritional characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource