-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Qing, Liu, Chuanzheng, Wang, Zihan, Ma, Jingyu, Bai, Xuerui, Wang, ZhiqiangAff1, IDs11694024026165_cor6, Lan, Yubin, Yuan, Wenhao
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. :1-17
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Li GUO, Chenxin XIE, Zhi LIN, Wenjie YUE, Yue ZHANG, Yaling GUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 245-252 (2024)
مصطلحات موضوعية: tieguanyin, aroma quality, morning leaves, evening leaves, morning oolong tea, evening oolong tea, volatile component, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyi ZHAN, Xiaoxi OU, Wenping ZHANG, Jingjing ZHOU, Huiqing HUANG, Mengying ZHAO, Xinlei LI, Yun SUN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 242-253 (2024)
مصطلحات موضوعية: ‘chungui’, minbei oolong tea, baking degree, taste activity value, aroma, taste, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongzhe Zeng, Kuofei Wang, Changwei Liu, Jie Ouyang, Shuai Wen, Fang Zhou, Jingyi Tang, Wenwen Fang, Lin Yue, Jian'an Huang, Zhonghua Liu
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 2, Pp 618-635 (2024)
مصطلحات موضوعية: aged oolong tea, antidiabetic effects, db/db mice, fat ectopic deposition, INSR/IRS/PI3K/AKT/GSK‐3β/GYS pathway, insulin resistance, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanzhu He, Yuhang Jiang, Chengjia Su, Qingwen Min, Weikun Wu, Kexiao Xie, Liang Yue, Zhidan Chen, Wenxiong Lin, Pyong-In Yi
المصدر: Frontiers in Agronomy, Vol 6 (2024)
مصطلحات موضوعية: tea accessions, oolong tea, planting pattern, sensory evaluation, biochemical composition, Agriculture, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: HUANG Huiqing, ZHENG Yucheng, HU Qingcai, WU Qingyang, YANG Yun, OU Xiaoxi, ZHAO Mengying, SUN Yun
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 101-108 (2024)
مصطلحات موضوعية: oolong tea, aroma, stir bar sorptive extraction, gas chromatography-olfactory-mass spectrometry, odor activity value, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 229-239 (2024)
مصطلحات موضوعية: oolong tea cultivars, white tea, suitability, volatile compounds, quality differences, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Jingyi, Yang Lun, Min Qingwen
المصدر: Redai dili, Vol 43, Iss 12, Pp 2418-2428 (2023)
مصطلحات موضوعية: agricultural heritage systems, regional economy, interrupted time series analysis, tea tourism integration, chao'an phoenix oolong tea culture system, Geography (General), G1-922
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Pik Han Chong, Qiaojuan He, Suyun Zhang, Jianwu Zhou, Pingfan Rao, Min Zhang, Lijing Ke
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 6, Pp 2336-2343 (2023)
مصطلحات موضوعية: Black tea, Flow rate, Oolong tea, Salivary redox status, Vine tea, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jun Wu, Xuming Deng, Yue Sun, Jing Li, Haomin Dai, Siyu Qi, Yan Huang, Weijiang Sun
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101102- (2024)
مصطلحات موضوعية: Aged oolong tea, Colitis, Gut microbiota, Fecal microbiota transplantation, Microbial metabolites, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource