-
1
المؤلفون: Leona Puljić, Krešimir Mastanjević, Kristina Habschied, Dragan Kovačević, Brankica Kartalović
المصدر: MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume 24.
Issue 6.مصطلحات موضوعية: tradicionalni mesni proizvodi, tradicionalno dimljenje, benzo[a]piren, PAH4, PAH16, traditionelle Fleischerzeugnisse, traditionelles Räuchern, Benzo[a]pyren, tradicionalni mesni proizvodi, tradicionalno dimljenje, benzo[a]piren, PAH4, PAH16, traditional meat products, traditional smoking, benzo[a]pyrene, Ocean Engineering, productos cárnicos tradicionales, ahumado tradicional, benzo[a]pireno, salumi tradizionali, affumicatura tradizionale, benzo[a]pirene
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fd9cf682b8f616c927b51e1ee079504c
https://doi.org/10.31727/m.24.6.2 -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Krešimir Mastanjević, Vinko Krstanović, Dragan Kovačević, Brankica Kartalović, Kristina Habschied
المصدر: Beverages, Vol 7, Iss 3, p 58 (2021)
مصطلحات موضوعية: malted barley, kiln, PAH16, PAH4, GC-MS, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4
المؤلفون: Vinko Krstanović, Krešimir Mastanjević, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Brankica Kartalović
المصدر: Beverages, Vol 7, Iss 58, p 58 (2021)
مصطلحات موضوعية: Chrysene, Fluoranthene, Anthracene, RC620-627, Nutrition. Foods and food supply, PAH16, Acenaphthene, Fluorene, Phenanthrene, kiln, Acenaphthylene, malted barley, PAH4, GC-MS, chemistry.chemical_compound, chemistry, Pyrene, TX341-641, Food science, Nutritional diseases. Deficiency diseases, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4945bb8dd666649b7bd56684a88acc85
https://www.bib.irb.hr/1139877 -
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6
المؤلفون: Ranneklev, Sissel B., Jartun, Morten, Lund, Espen
المساهمون: Ranneklev, Sissel Brit - Project manager
مصطلحات موضوعية: Nedbørsperiode / Rainfall event, PAH16 SS metaller / PAH16, suspended solids, metals, Overvann industri / Run-off water, Matematikk og naturvitenskap: 400 [VDP], Mathematics and natural scienses: 400 [VDP], Massetransport / Discharges
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::68a996f6c47b8a40b5b6cd2fce04b3c5
http://hdl.handle.net/11250/2415513 -
7
المؤلفون: Ranneklev, Sissel B., Jartun, Morten
المساهمون: Ranneklev, Sissel Brit - Project manager
مصطلحات موضوعية: PAH16 SS metaller / PAH16, suspended solids, metals, Overvann industri / Run-off water, Matematikk og naturvitenskap: 400 [VDP], Mathematics and natural scienses: 400 [VDP], Massetransport / Discharges, Nedbørsepisode / Rainfall event
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::af9d03388e7909da1a844164dde57afd
http://hdl.handle.net/11250/2415351 -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9مورد إلكتروني
عناروين إضافية: Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in traditionally smoked meat products
Polyzyklische aromatische Kohlenwasserstoffe (PAK) in traditionell geräucherten Fleischprodukten
Hidrocarburos aromáticos policíclicos (HAP) en productos cárnicos ahumados tradicionalmente
Idrocarburi policiclici aromatici (IPA) nei prodotti a base di carne affumicata tradizionalmenteالمصدر: MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu; ISSN 1332-0025 (Print); ISSN 1848-8323 (Online); Volume 24.; Issue 6.
مصطلحات الفهرس: tradicionalni mesni proizvodi; tradicionalno dimljenje; benzo[a]piren; PAH4; PAH16, traditional meat products; traditional smoking; benzo[a]pyrene; PAH4; PAH16, traditionelle Fleischerzeugnisse; traditionelles Räuchern; Benzo[a]pyren; PAH4; PAH16, productos cárnicos tradicionales; ahumado tradicional; benzo[a]pireno; PAH4; PAH16, salumi tradizionali; affumicatura tradizionale; benzo[a]pirene; PAH4; PAH16, text, info:eu-repo/semantics/article, info:eu-repo/semantics/publishedVersion
URL:
https://hrcak.srce.hr/287300 https://hrcak.srce.hr/file/420375
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.31727/m.24.6.2 -
10مورد إلكتروني
المصدر: Food Additives & Contaminants Part B-Surveillance
URL:
https://redun.educons.edu.rs/handle/123456789/382
info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/31084/RS
info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/43010/RS