-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lončarević Ivana, Stožinić Milica, Pajin Biljana, Nikolić Ivana, Petrović Jovana, Šojić Branislav, Zarić Danica
المصدر: Food and Feed Research, Vol 50, Iss 2, Pp 77-89 (2023)
مصطلحات موضوعية: rheological behaviour, chemical composition, sensory analysis, texture, colour, antioxidant capacity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Đurišić-Mladenović Nataša, Tomić Milan, Pajin Biljana, Buljovčić Maja, Lončarević Ivana, Rankov-Šicar Milica
المصدر: Hemijska Industrija, Vol 77, Iss 1, Pp 85-93 (2023)
مصطلحات موضوعية: induction period, rancimat, rapidoxy, tert-butylhydroquinone tbhq, vinery waste ethanolic extract, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Torbica Aleksandra M., Tomić Jelena M., Savanović Danica M., Pajin Biljana S., Petrović Jovana S., Lončarević Ivana S., Fišteš Aleksandar Z., Mocko-Blažek Karolina A.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 45, Iss 2, Pp 149-157 (2018)
مصطلحات موضوعية: fruit by-product, wheat, substitution, dough properties, texture, fibre, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Petrović Jovana S., Pajin Biljana S., Tanackov-Kocić Sunčica D., Pejin Jelena D., Fišteš Aleksandar Z., Bojanić Nemanja Đ., Lončarević Ivana S.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 44, Iss 1, Pp 57-63 (2017)
مصطلحات موضوعية: cookies, brewer's spent grain, colour, sensory properties, microbial profile, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Lončarević Ivana S., Fišteš Aleksandar Z., Rakić Dušan Z., Pajin Biljana S., Petrović Jovana S., Torbica Aleksandra M., Zarić Danica B.
المصدر: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 23, Iss 2, Pp 197-206 (2017)
مصطلحات موضوعية: fat filling, ball mill milling variables, physical properties, sensory characteristics, optimization, Chemical engineering, TP155-156, Chemical industries, HD9650-9663
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Panak-Balentić Jelena, Ačkar Đurđica, Jozinović Antun, Babić Jurislav, Miličević Borislav, Jokić Stela, Pajin Biljana, Šubarić Drago
المصدر: Hemijska Industrija, Vol 71, Iss 2, Pp 127-134 (2017)
مصطلحات موضوعية: extrusion, supercritical CO2, food technology, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tomić Jelena M., Belović Miona M., Torbica Aleksandra M., Pajin Biljana S., Lončarević Ivana S., Petrović Jovana S., Fišteš Aleksandar Z.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 43, Iss 2, Pp 145-152 (2016)
مصطلحات موضوعية: tomato pomace, whole grain rye flour, cookies, texture, sensory analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jokanović Marija, Tomović Vladimir, Škaljac Snežana, Šojić Branislav, Tasić Tatjana, Ikonić Predrag, Živković Dušan, Stajić Slaviša, Pajin Biljana, Lončarević Ivana
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 19, Iss 1, Pp 48-51 (2015)
مصطلحات موضوعية: pigs, colour, marbling, m. semimembranosus, m. longissimus thoracis et lumborum, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zarić Danica B., Pajin Biljana S., Lončarević Ivana S., Petrović Jovana S., Stamenković-Đoković Marijana M.
المصدر: Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 115-127 (2015)
مصطلحات موضوعية: chocolate, ball mill, soy milk, thermal properties, hardness, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Dokić Ljubica, Pajin Biljana, Fišteš Aleksandar, Šereš Zita, Šoronja-Simović Drаgana, Krstonošić Velјko
المصدر: Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 29-35 (2015)
مصطلحات موضوعية: dietary fiber, rheology, texture, dough, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource